«Πάτησε» τον Πανσερραικό η Δόξα Δράμας (3-1) και έστειλε μηνύματα!

«Πάτησε» τον Πανσερραικό η Δόξα Δράμας (3-1) και έστειλε μηνύματα!

Σόου Κάσες με 2 γκολ δευτερόλεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 18/02/2018

 

 

Μια Δόξα Δράμας ψυχωμένη και σοβαρή κατάφερε πριν από λίγο να κερδίσει άνετα τον Πανσερραικό(3-1) στο γειτονικό ντέρμπυ.

 

Οι ποδοσφαιριστές του  Νίκου Κωστένογλου κατάφεραν από το πρώτο λεπτό του αγώνα να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και να εγκατασταθούν για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στα καρέ των Σερραίων!

Η σημερινή νίκη της Δόξας Δράμας σαφώς και εκτονώνει το κλίμα των τελευταίων ημερών και παράλληλα δίνει την ευκαιρία της ανασύνταξης και αισιοδοξίας για το μέλλον.

 

Στο 55’ ο Βιτλής από τα αριστερά εκτελεί φάουλ και ο νεοεισελθόν πριν από ένα λεπτό Κάσες με κεφαλιά ανοίγει το σκορ 1-0.

Το γκολ έλυσε στην κυριολεξία τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Δραμινής ομάδος ,και δυο λεπτά αργότερα σε μια τρομερή φάση διπλασίασαν τα τέρματά τους. Συγκεκριμένα από τα δεξιά ο Κουσκουνάς  σέντραρε και ο Κάσες με μονοκόμματο αριστερό σουτ έκανε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-0!

 

Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι απελευθερωμένοι και πιο χαλαροί «πάτησαν» άλλες 2-3 φορές στην μεγάλη περιοχή των Σερραίων.

 

 

Ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Κάσες λύτρωσε με την είσοδό του τους Μαυραετούς και επέστρεψαν τα χαμόγελα στην Δράμα

 

Οι φιλοξενούμενοι σε μια ανύποπτη στιγμή κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 78’ με τον Ρούτση.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γιάννης Κουσκουνάς ο οποίος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων «κλείδωσε» την νίκη ανεβάζοντας παράλληλα τον δείκτη του σκορ σε 3-1!

 

Η σημερινή πέρα για πέρα δίκαιη νίκη των Μαυραετών εκτός  από την τόνωση της ψυχολογίας έστειλε και μηνύματα σε όσους την αμφισβήτησαν και την θεωρούσαν εκτός στόχων.

 

Διαιτησία: Σωτηριάδης- Πάγκαλος - Δεμερτζής

 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΕ ΔΟΞΑ (Νίκος Κωστένογλου) Βούρας Γκότοβος Όστοϊτς Σιώπης Βαλλιάνης Μαρκόπουλος(54’ Κάσες) Βιτλής Ματσούκας(73’ Ντατίδης) Καπνίδης(54’ Γεωργιάδης) Κουσκουνάς Ριζογιάννης

 

ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης) Πολίτης Ορφανίδης Ιωαννίδης Σιάκκας Χατζητερζόγλου Ρούσσος Ναζίμ (60′ Πόζογλου) Κρητικός(68’Ρούτσης) Ενομό Τσιμίκας Γκούρτσας (38′ Ποζατζίδης)