Σπουδαίο διπλό για Δόξα Δράμας (0-1) στα Τρίκαλα!

Σπουδαίο διπλό για Δόξα Δράμας  (0-1) στα Τρίκαλα!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 2΄λεπτό της αναμέτρησης

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 08/03/2018

 

Παίζοντας αρκετά έξυπνα και με αρκετή δόση πειθαρχίας στο παιχνίδι της η Δόξα Δράμας πέρασε  από την πολύ δυνατή έδρα των Τρικάλων με 0-1!

Οι Δραμινοί σε αντίθεση με το περασμένο παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό ,κατάφεραν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και να  ελέγξουν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τους αντιπάλους τους.

Η σταθερότητα σε όλες τις γραμμές σαφώς και βοήθησε αυτήν την φορά την ομάδα του Νίκου Κωτένογλου να κρατήσει το μοναδικό γκολ της συνάντησης που πέτυχε μάλιστα με πέναλτι ο Φανούρης Γουνδουλάκης στο 20΄ λεπτό.

Η νίκη αυτή και πάλι έφερε τα χαμόγελα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Δόξας Δράμας αλλά πολύ περισσότερο στους φιλάθλους της ομάδος που την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τους τρείς πόντους.

Άριστη η διαιτησία του κ.Αγγελάκη από την Θεσσαλονίκη

  

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αγγελάκης -  Φράγιος  -Μαλανδρής

 

Οι συνθέσεις:

 

ΤΡΙΚΑΛΑ 

Αποστολίδης, Βέρτζος, Γκόλιας, Πίντο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (63΄Εν Λουντούλου), Γροντής, Γιαννιτσάνης(67΄Μιλοσάβλιεφ), Τσίπρας (53′ Σαχινίδης), Ζγκούρι,

 

 

ΔΟΞΑ  ΔΡΑΜΑΣ  Βούρας, Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Γουνδουλάκης (67΄Τζόκιτς), Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Βιτλής(73΄ Ντατίδης), Μπαϊκαρά, Καπνίδης (83΄Ντιμιτρόφσκι).