Επίδειξη δύναμης του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Καρδίτσα (0-2)

Επίδειξη δύναμης του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Καρδίτσα (0-2)

Επανεμφάνιση του Αλέξανδρου Βεργώνη μετά από 2 μήνες

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 11/03/2018

 

Παίζοντας εκρηκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας Καλαμαριάς κατάφερε να περάσει άνετα με σκορ 0-2 από την Καρδίτσα των χιλίων προβλημάτων.

Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς χωρίς να αστειεύεται μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να «τελειώσει» ουσιαστικά τον αγώνα από το πρώτο ημίωρο.

Σε αυτά τα πρώτα λοιπόν 30 λεπτά οι Καλαμαριώτες εφνιδίασαν τους γηπεδούχους και πήραν ένα σαφές προβάδισμα που το κράτησαν έως το τέλος του αγώνα.

Στο 9’ ο Μπρίτο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-1

Στο 25΄ ο Συμελίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ολοκλήρωσε τον θρίαμβο και το εύκολο πέρασμα από την δύσκολη έδρα της Καρδίτσας.

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα ο Παναγιώτης Συμελίδης που ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι ,αλλά και ο ποδοσφαιριστής που έγραψε το τελικό 0-2!

 

 

Διαιτησία : Δραγούσης- Τίκας - Μωυσιάδης

 

 

Αναγέννησης Καρδίτσας

 Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Σταματάκης, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Σουντουρά, Πλαβούκος(41΄Χατζάρας), Μπιτέλης(51΄Καραγιάννης), Κονέ(82’ Ντάγκρας) Τζέκος.

 

 

Απόλλων Καλαμαριάς

Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης(70’Βεργώνης), Συμελίδης, Καλογέρης, Μπρίτο, Χασομέρης(85’ Βλαχομήτρος) και Ηλιάδης(78’ Λιόνης).