Δόξα Δράμας: Η επιστροφή του Μπύρου γεμίζει το γήπεδο!

Δόξα Δράμας: Η επιστροφή του  Μπύρου γεμίζει το γήπεδο!

Κοσμοσυρροή αναμένεται την Κυριακή το μεσημέρι στο στάδιο της Δράμας μετά τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 23/03/2018

 

 

Μεγάλο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Δράμα όπου η Δόξα Δράμας του Νίκου Κωστένογλου υποδέχεται την 3η στην βαθμολογία Παναχαϊκή.

Μια τεράστια ευκαιρία για τους Δραμινούς αφενός για να πάρουν την ρεβάνς του πρώτου γύρου, αφετέρου για να πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ,που οι εξελίξεις δείχνουν…  πως θα οδηγήσει πιθανόν στην Super League!

Όμως βασικό στοιχείο του μεγάλου ενθουσιασμού που επικρατεί στην πόλη της Δράμας είναι η «θυελλώδη» επιστροφή του ισχυρού άντρα της  ΠΑΕ  Γιάννη Μπύρου ο οποίος μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έκανε εντυπωσιακή επιστροφή που άφησε άφωνη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Ο λόγος φυσικά είναι το πριν μαμούθ στους ποδοσφαιριστές(132.000 ευρώ) οι οποίοι σε αντίθεση με εκατοντάδες συναδέλφους τους σε άλλες ομάδες έχουν ένα μεγάλο κίνητρο για να κάνουν  το απόλυτο σε νίκες έως το τέλος του πρωταθλήματος!

Ήδη μέσα στην εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές έλαβαν τα πρώτα 12.000 ευρώ ,που αφορούσαν το τεράστιο διπλό στην Κρήτη επί του Εργοτέλη!

Ο ενθουσιασμός του κόσμου της Δράμας είναι τεράστιος  διότι όλοι αντιλαμβάνονται πως ο εγωισμός του μεγαλομετόχου δεν έχει όρια ,και πως η εμφάνιση του υποδηλώνει πως ποτέ δεν έπαψε να αγαπά την ομάδα ,έστω αι αν στον πρώτο γύρο κατάπιε πολλά φαρμάκια.

Έτσι όλοι έχουν καταλάβει πως την Κυριακή με την παρουσία τους θα στηρίξουν από τη μια την ομάδα , και από την άλλη θα δείξουν προς τον Γιάννη Μπύρο πως όλη η πόλη πίνει νερό στο όνομα  του και θέλει να παραμείνει στην ιστορική ομάδα για να ολοκληρώσουν μαζί το όνειρο της επιστροφής στην μεγάλη κατηγορία.

Δίκαια λοιπόν ο κόσμος της Δράμας ζει και αναπνέει για αυτό το μεγάλο παιχνίδι που θα είναι η ευκαιρία να ανοίξει και πάλι ο αετός τα φτερά του προς την κορυφή!

Ο Γιάννης Μπύρος έκανε το καθήκον του και συνεχίζει να το κάνει!

Τώρα είναι η δική σου σειρά φίλαθλε της Δόξας Δράμας.