«Δηλητηρίασε» την Πάτρα ο ΟΦΗ 3 φορές (0-3)!

«Δηλητηρίασε» την Πάτρα ο ΟΦΗ 3 φορές (0-3)!

Επιβλητική εμφάνιση των Κρητικών που τους εδραιώνει για τα καλά στην προνομιούχο δυάδα ανόδου

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 31/03/2018

 

 

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ώστε να υποτάξει την νεανική ομάδα της Παναχαικής μέσα στην Πάτρα.

Το 0-3 αν και βαρύ για την φιλόδοξη ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δείχνει την ετοιμότητα των φιλοξενουμένων Κρητικών ενόψει της πρόκλησης που ακούει στο όνομα Super League.

Ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Μάνος με 2 τέρματα και Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν οι ποδοσφαιριστές που σκόραραν για ακόμη μια φορά.

 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 13’ ο Δημήτρης Μάνος με εκτέλεση πέναλτι, το οποίος κέρδισε ο Ντίνας, όταν σε εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπουτζϊκου.

 

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους σε διάστημα μικρότερο των δέκα λεπτών, καθώς το 2-0 έγινε στο 21’. Σκόρερ ο Κουτσιανικούλης με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αφού πρώτα κόντραρε σε σώματα.

Προτού ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο ΟΦΗ πέτυχε και τρίτο τέρμα (44’) και πάλι με τον εξαιρετικό φέτος Μάνο. Ο Κουτσιανικούλης έκανε εξαιρετική ενέργεια στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μάνο αριστερό, ο οποίος με υπέροχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

 

Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό ρυθμό, με τον ΟΦΗ να έχει ουσιαστικά καθαρίσει την υπόθεση νίκη και την Παναχαϊκή να μοιάζει απογοητευμένη βλέποντας το «τρένο» της ανόδου να χάνεται οριστικά…

 

Το τέλος του ματς, βρήκε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου να πανηγυρίζουν μαζί με τους περίπου 300 οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στην Πάτρα. 

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος (80’ Μουστακόπουλος), Σωτηράκος, Φωτάκης (72’ Αντωνακόπουολος), Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (46’ Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραΐτης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (18λ.τ. Βαφέας), Νάστος, Μαχαίρας, Ντίνας, Μάνος, Κουτσιανικούλης (59’ Περογραμβράκης), Βουό (78’ Πορτουλίδης).