Αρωγός ο Ερασιτέχνης στον Πανσερραϊκό, χείρα βοηθείας για μετάβαση στην Καρδίτσα-διαμονή και πληρωμές έναντι

Αρωγός ο Ερασιτέχνης στον Πανσερραϊκό, χείρα βοηθείας για μετάβαση στην Καρδίτσα-διαμονή και πληρωμές έναντι
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/04/2018

Με φιλότιμες και… εθελοντικές προσπάθειες, ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός έκανε έρανο, μάζεψε χρήματα και βοηθά την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να μείνει στη… ζωή, με τα «λιοντάρια» να ταξιδεύουν από σήμερα για την Καρδίτσα.

Η «μάνα» και θεματοφύλακας του συλλόγου, ως είθισται να λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις, πήρε σωτήριες πρωτοβουλίες και ο… σφυγμός παραμένει στους Σερραίους. Ενισχυτικές κινήσεις… ανακούφισης γίνονται τόσο από τον παλιό πρόεδρο, Βασίλη Καραντινίδη, όσο και από τους οργανωμένους συνδέσμους, με τους παίκτες να δίνουν… παράταση ζωής, τη στιγμή που υπήρξαν τμηματικές πληρωμές, έναντι των αρκετών οφειλομένων. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, Βασίλης Χατζημιχαηλίδης, τόνισε με δηλώσεις στο «ΔΙΚΤΥΟ»: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και αν έρθει ο υποβιβασμός, κάτι που απευχόμαστε όλοι, ίσως περάσουν πολλά χρόνια για να δούμε ξανά… ΠΑΕ Πανσερραϊκός! Έχουμε το ποσό των 328.000 ευρώ στον Στέβιτς, συν αυτά που χρωστάει η ΠΑΕ σε εφορία, παίκτες, ΙΚΑ και με βάση τα πρόστιμα που θα έρθουν από την Φούτμπολ Λιγκ, καταλαβαίνετε ότι συγκεντρώνεται ένα πολύ μεγάλο ποσό. Δε νομίζω ότι θα υπάρξει επενδυτής και θα βάλει πλάτη για να ανέβει ο Πανσερραϊκός ξανά. Όμως κάτι πρέπει να κάνουμε, έχοντας λόγο ως προς το 10%, έχοντας έναν εκπρόσωπό μας στην ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και να μπούμε ανάμεσα σε αυτόν που βάζει τα χρήματα και έχει το 90%. Τον κ. Χειρίδη δεν τον ξέρουμε και δεν επεμβαίνουμε σε συμφωνίες του καλοκαιριού. Τώρα προέχει να μην «σκάσει» η ομάδα».

«ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»

Για να συνεχίσει ο Χατζημιχαηλίδης: «Η ομάδα πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε τι γίνεται με το χρέος στον Στέβιτς. Και αν στο χειρότερο σενάριο πέσουμε, να μην υπάρχει το χρέος αυτό. Όσοι αγαπάμε τον Πανσερραϊκό, μαζεύουμε χρήματα, για να βοηθήσουμε παίκτες και τεχνικό τιμ. Δεν υποκαθιστούμε τη διοίκηση, είναι ιδιωτική πρωτοβουλία. Δεν κάνουμε διαχείριση εκεί μέσα. Βοηθάμε επικουρικά, βλέποντας ότι η ομάδα κινδυνεύει να χαθεί και να πέσει ξανά στα χέρια μας. Τώρα εξασφαλίστηκε η μετάβαση και διαμονή στην Καρδίτσα και ένα ποσό-βοήθημα προς τους παίκτες. Όποιος θέλει, βοηθά. Εμείς κάνουμε τη δουλειά των μετόχων, για το δικό τους μαγαζί. Αν αύριο αναλάβουν τις υποχρεώσεις, εμείς σταματάμε κατευθείαν». Στα αγωνιστικά, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ποντάρει στην επάνοδο του Ν’ Νόμο, ενώ θα λείψει ο τραυματίας Ορφανίδης (και φυσικά ο Οκάν Χατζητερζόγλου, που αποχώρησε), με τον Στέλιο Ποζατζίδη να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του. 

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ… 40 ΕΥΡΩ!

Τελειωμό δεν έχουν φέτος τα… δεινά του Πανσερραϊκού, που κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Φούτμπολ Λιγκ, για τη Δευτέρα 23/4 ( ώρα 9:00), για ότι λεπτομερώς περιγράφεται στην συγκοινοποιούμενη από 18/4/2018 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ». Ο λόγος σύμφωνα με το «serrressport.gr» είναι… υπόλοιπο προστίμων, ύψους 40 ευρώ!