Δόξας Δράμας από τα παλιά χωρίς οίκτο (3-1) τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Δόξας Δράμας από τα παλιά χωρίς οίκτο (3-1) τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Κίνηση ματ στο δεύτερο ημίχρονο από Βασιλακάκη σε Καλαιτζίδη που άλλαξε τις ισορροπίες και έδωσε το τρίποντο στους Μαυραετούς

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 26/04/2018

 

 

 

 

Μια Δόξα Δράμας να πιείς στο ποτήρι κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο απέναντι  στον Απόλλων Καλαμαριάς με το ευρύ 3-1!

Η πρώτη του Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο των Μαυραετών έμελε να είναι άκρως  πετυχημένη από κάθε πλευρά.

Αρχικά για την άμεση τόνωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών μέσα σε πολύ λίγο χρόνο ,αλλά και κυρίως για την τρομερή αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας της ομάδος στο δεύτερο ημίχρονο που έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά των γηπεδούχων.

Η σημερινή αγωνιστική εικόνα της Δόξας Δράμας απέδειξε πόσο πολύ αδίκησαν φέτος οι ποδοσφαιριστές της τους  εαυτούς τους.

Το πείσμα τους και ο εγωισμός που έβγαλαν κυρίως στο β ημίχρονο έπεισε και τον τελευταίο φίλαθλο που βρέθηκε στο στάδιο της Δόξας πως η θέση της ομάδος στον βαθμολογικό πίνακα την αδικεί.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν αρκετά μέτρα στο γήπεδο δημιουργώντας ορισμένες φορές προβλήματα στην εστία του Μένκα.

Κάτι το οποίο διόρθωσε άμεσα ο ρέκορντμαν συμμετοχών ως ποδοσφαιριστής με την φανέλα της Δόξας και νυν προπονητής Κώστας Βασιλακάκης .

Η εικόνα της Δραμινής ομάδος στην επανάληψη του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν πραγματικά μαγευτική και ποδοσφαιρικά ελκυστική.

Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης στην κυριολεξία μπλοκαρίστηκε από τον προπονητή της Δόξας Δράμας και αναγκάστηκε σε έναν παθητικό ρόλο.

Ο δαιμόνιος Μπαικαρά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε στην κυριολεξία ότι ήθελε δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

 

Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 10’ όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γεωργιάδης ο Γκότοβος χωρίς πίεση με κεφαλιά έστειλε τν μπάλα στο βάθος της εστίας του Λόπεθ!

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 28’ με τον Χασομέρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαυραετοί εξαργύρωσαν την πολύ καλή τους παρουσία αρχικά στο 79’ με τον Γουνδουλάκη να πλασάρει από κοντά τον Λόπεθ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Στεφάνοβιτς έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στο Κουσκουνά που εύκολα έκανε το 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η φραστική επίθεση του προπονητή του Απόλλωνα για άγνωστους λόγους στον διαιτητή του αγώνα που σε μεγάλο βαθμό έκοψε το καρπούζι στην μέση και δεν αδίκησε σε καμία περίπτωση καμία από τις δύο ομάδες.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σίγουρα δεν τιμούν το ποδόσφαιρο πολύ δε περισσότερο αδικούν την ίδια την ομάδα του ιστορικού Απόλλωνα.

 

 

Ρεσιτάλ διαιτησία από τον κ.Πουλημά και τους συνεργάτες του

 

Διαιτησία: Πουλημάς - Μωυσιάδης  -Φαλτάκας

 

Οι συνθέσεις:

 

ΔΟΞΑ (Βασιλακάκης) Μένκα Πεταυράκης Ριζογιάννης Ματσούκας (63′ Βιτλής) Κουσκουνάς Γουνδουλάκης (83′ Στεφάνοβιτς) Σιώπης Ντιμιτρόφσκι Γκότοβος Μπαϊκαρά Γεωργιάδης (69′ Μαρκόπουλος)

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης) Λόπεθ Αμαραντίδης (90′ Βλαχομήτρος) Γεωργιάδης Μπρίτο Συμελίδης Καπίας (70′ Καλαϊτζίδης) Κυβελίδης (67′ Ηλιάδης) Βεργώνης Καλογέρης Χασομέρης Σαμαράς

 

 

  

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 00:46