Τελευταίο ματς στην Καλαμαριά για Απόλλωνα Πόντου, αύριο με Απόλλωνα Λάρισας και απουσίες, αυλαία στην Άρτα

Τελευταίο ματς στην Καλαμαριά για Απόλλωνα Πόντου, αύριο με Απόλλωνα Λάρισας και απουσίες, αυλαία στην Άρτα
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 15/05/2018

Θετική αντίδραση για την ήττα στην Κρήτη από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό θέλει ο Απόλλων Πόντου, αύριο με τον… συνονόματο Απόλλωνα Λάρισας, στο τελευταίο φετινό ματς στην Καλαμαριά και άρα τα κίνητρα για τρίποντο είναι αυξημένα, για «αντίο» με επιτυχία μπροστά στο κοινό του. Βεβαίως, γενικά είναι τελευταία εβδομάδα, αφού η αυλαία των υποχρεώσεων πέφτει την Κυριακή, με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα (στο φινάλε έρχεται χωρίς ιδρώτα η νίκη με τον Αχαρναϊκό). Οι «ροσονέρι», που είχαν χάσει 1-0 στον πρώτο γύρο στο Αλκαζάρ (με γκολ του παλιού γνώριμου Σάκη Κανούλα), θα παραταχθούν χωρίς τους τιμωρημένους Καλογέρη, Γεωργιάδη και Αμαραντίδη, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Καπίας, με τον Καλί να επιστρέφει. Την πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι Λόπεθ, Γκουγκούδης, Λιόνης, Σαμαράς, Καλί, Βεργώνης, Καλαϊτζίδης, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης και Βλαχομήτρος. Θέσεις διεκδικούν οι Κυβελίδης, Ηλιάδης, Τσεμπερίδης, Δαλιανόπουλος, ενώ στην αποστολή μετέχουν και οι Καλογεράκης, Δόρης και Προκοπίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μετά τον Σωτήρη Τσιλούλη, που υπέγραψε στον Πανιώνιο, ακόμα ένας φετινός μεσοεπιθετικός που ξεχωρίζει με τη θεσσαλική ομάδα, δείχνει να απασχολεί ομάδες Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυριά (παλιότερα Βέροια-Καρδίτσα), που δείχνει να ενδιαφέρει Παναθηναϊκό, Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης (φήμες και για Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή), έχοντας φέτος 28 συμμετοχές και 7 γκολ.

ΟΦΗ: Σε κρυφό χαρτί των Κρητικών εξελίσσεται ο Θανάσης Ντίνας, που κινούνταν σε ρηχά νερά το πρώτο εξάμηνο με τα Τρίκαλα, αλλά από τον Γενάρη και μετά έβαλε δέκα γκολ ως τώρα στην πορεία ανόδου (τα δυο προχθές στην Άρτα). Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ξαναβρίσκει τον εαυτό του και δήλωσε ότι θέλει να ανανεώσει.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 32ΗΣ ΜΕΡΑΣ

Ανακοινώθηκαν οι ρέφερι που θα διευθύνουν τις αυριανές αναμετρήσεις για την 32η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ: 16/5, 17:00: Τρίκαλα – ΑΟΧ Κισσαμικός: Φωτιάδης (Σερρών), Κωτούλας (Κιλκίς), Τζιουβάρας (Κοζάνης). Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας: Μαλούτας (Ημαθίας), Δημόπουλος (Φλώρινας), Τίκας (Καρδίτσας). Αιγινιακός – Καλλιθέα: Κοτσάνης (Δράμας), Εμπλιούκ (Ξάνθης), Καλύβας (Φθιώτιδας). Παναιγιάλειος – Καραϊσκάκης: Ανούσος, Σταματάκος (Λακωνίας), Πολυχρονιάδης (Ανατολικής Αττικής). Αναγέννηση Καρδίτσας – Εργοτέλης (ΕΡΤ3): Φωτιάς (Πέλλας), Κόλλιας (Ηπείρου), Δεμερτζής (Πέλλας). Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Λαζρής (Καβάλας), Ντάβελας (Μακεδονίας). Σπάρτη – Άρης (ΕΡΤ Web): Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), Οικονόμου (Αχαΐας), Φαρμάκης (Δυτικής Αττικής).

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 19:25