Κύπελλο:O Απόλλωνα έτρωγε κλωτσιές και η Καρδία τα γκολ(1-5)!

Κύπελλο:O Απόλλωνα έτρωγε κλωτσιές και η Καρδία τα γκολ(1-5)!

Σαν σε φιλικό προετοιμασίας ο Απόλλωνας σεβάστηκε τους μικρούς της Καρδίας και σταμάτησε στα 5 γκολ

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 16/09/2018

 

 

Σαν σε προπόνηση πριν από λίγο οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς  πέρασαν άνετα στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος αφού κατάφεραν  να ισοπεδώσουν στην κυριολεξία την ομάδα της Καρδίας με 1-5!

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική καθώς παρά το γεγονός πως η ομάδα του  Απόλλωνα «μαζεύτηκε» μόλις σε 6 ημέρες έδειξε πως άξια περνά στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο αγώνας που έγινε στην σκιά των γεγονότων της προηγούμενης χρονιάς προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων που γέμισαν την τυπικά έδρα των γηπεδούχων στο γήπεδο του ΠΑΟΝΕ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Πουρτουλίδης στο 14’, 50’- Κυβελίδης στο 48’,63’- Τσουμάνης στο 79’ (πεν), ενώ για τους πράσινους της Καρδίας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σαλούκας.

 

Ο κύριος Αγγελάκης ελέγχεται για την φάση της αποβολής του Καλογέρη καθώς στην συγκεκριμένη φάση ο ποδοσφαιριστής της Καρδίας Μελίδης με δολοφονικό στην κυριολεξία τάκλιν χτύπησε άσχημα τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα αντικτίζοντας ΜΟΝΟ την κίτρινη κάρτα!

Στην συνέχεια αποβλήθηκε ο Καλογέρης για τον Απόλλωνα καθώς απώθησε τον Μελίδη και ο οποίος σαν να τον τίναξαν 500 Volt σωριάστηκε στο έδαφος !!

 

 

Οι συνθέσεις :

 

ΑΟ Καρδίας (Παπαδόπουλος): Αθανασίου, Ταχματζίδης, Αναγνώστης, Βασιλόπουλος, Φουτσιτζής(69’Μελίδης), Τουρσίδης, Εμμανουηλίδης, Νιζάμης, Σαλούκας(80’ Πόντικας), Μπάτζιος, Θεολόγου(54’Μπεγλής)

 

Απόλλων Πόντου: Θεοδωρόπουλος, Καλαϊτζίδης, Σαμαράς, Αμαραντίδης, Σουντουρά, Θεολόγου, Γεωργιάδης(52’Τσουμάνης), Καλογέρης, Κυβελίδης, Δημητριάδης(68’Δαλιανόπουλος), Πορτουλίδης(59’Δαμουλάκης)

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 19:16