×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ποιο είναι το «καυτό» θηλυκό που αναστατώνει τα Νότια Προάστια; (pics)

Ποιο είναι το «καυτό» θηλυκό που αναστατώνει τα Νότια Προάστια; (pics)

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ σας αποκαλύπτει την Χριστιάνα Μούσση

από
στις 29/09/2016
στην HOT STORIES

Αν κάνεις μια βόλτα στους δρόμους της Γλυφάδας το πιο πιθανό είναι να πετύχεις αυτό το εντυπωσιακό κορίτσι, για το οποίο δεν θα πούμε πάρα πολλά, αρκούν μόνο λίγες εικόνες.

Είναι ξανθιά, ψηλή με αναλογίες μοντέλου και σπουδές πάνω στο σχέδιο μόδας μιας και πρωταγωνιστεί χρόνια στον χώρο αυτό.

Μega, Μάρκος Σεφερλής, Ρούλα Κορομηλά είναι μόνο μερικές από τις συνεργασίες της.

Για εκείνη όμως δεν είναι αρκετή η εικόνα!

Η Χριστιάνα Μούσση είναι η γυναίκα που και τα δύο φύλα αγαπούν για διαφορετικούς λόγους.

Οι άντρες γιατί δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και οι γυναίκες γιατί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε Instagram και Facebook προτείνει, σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία γυναικείων ρούχων στα Νότια Προάστια. ένα ιδιαίτερο look, σικάτο με σέξι λεπτομέρειες.

«Οι γυναίκες σε οποιαδήποτε ηλικία οφείλουν να νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους και να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα τους. Είναι χαρά μου που μπορώ μέσα από τη δουλειά μου να βάζω ένα μικρό λιθαράκι στον ατελείωτο κόσμο της μόδας».

Η γλυκιά Χριστιάνα δηλώνει στο Πάμε Μπάλα πολύ χαρούμενη για το νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική της καριέρα και την ευκαιρία που της έχει δοθεί να πραγματοποιήσει το όνειρο της.

Όσο για τα προσωπικά της αναφέρει: «Δεν έχω κάποια σχέση ωστόσο είμαι καλά. Όλη μου η ενέργεια αυτή τη περίοδο είναι γύρω από τη δουλειά μου».

 

 

 

 

 

 

Instagram: https://www.instagram.com/christianamoussi/

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 15:21