Απίστευτος θάνατος Ρωσίδας ενώ έκανε τόπλες ! (vid)

από Παμε Μπάλα
στις 13/10/2017
στην HOT STORIES

 

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 35χρονη Ρωσίδα κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Δομινικανή Δημοκρατία. Η νεαρή τουρίστρια τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το κεφάλι της προσέκρουσε σε φανοστάτη, ενώ κρεμόταν τόπλες έξω από το παράθυρο αυτοκινήτου. Το περιστατικό μαγνητοσκοπήθηκε καρέ καρέ από την οδηγό και φίλη του θύματος.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για τη Νατάλια Μπορίσοβνα Μποροντίνα, μητέρα ενός παιδιού, με καταγωγή από τη Μόσχα.

Η 35χρονη είχε βγάλει το πάνω μέρος του μπικίνι της και αποφάσισε να βγάλει το κεφάλι και τον κορμό του σώματός της από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, έκανε αστεία με την 32χρονη φίλη της, Ιβάνα Μποϊρατσούκ, η οποία σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ ήταν η οδηγός του αμαξιού και μαγνητοσκοπούσε με το κινητό της την άτυχη μητέρα..

Η 35χρονη δεν πρόσεξε έναν φανοστάτη κοντά στο οδόστρωμα και το κεφάλι της προσέκρουσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα στο κρανίο.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Το περιστατικό καταδεικνύει για ακόμα μία φορά τα τραγικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει η ανεύθυνη οδική συμπεριφορά. Στην προκειμένη περίπτωση, τόσο το θύμα δεν εκτίμησε σωστά τους κινδύνους της επιλόγης της όσο και η οδηγός (η οποία οδηγούσε κρατώντας κινητό τηλέφωνο και δεν εμπόδισε την 35χρονη).