Πρόκριση για την Καλαμάτα

Πρόκριση για την Καλαμάτα

Πέρασε με άνεση από το Ξυλόκαστρο η «Μαύρη Θύελλα» (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/04/2017

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα η Καλαμάτα στην πρεμιέρα της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών! Στο πλαίσιο του 7ου ομίλου, η «Μαύρη Θύελλα» πέρασε νικηφόρα από το Ξυλόκαστρο, επικρατώντας του τοπικού Ηρακλή με 2-0, για να προκριθεί στην... 3η αγωνιστική, αφού έχει εξασφαλίσει από την κλήρωση το εισιτήριο στη 2η αγωνιστική.

Η ιστορική ομάδα «καθάρισε» το ματς στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, καθιστώντας τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος. Στο 40' ο Βασιλόπουλος έκανε το 1-0 με πλασέ μετά από ασίστ του Τσουλάκου, ενώ στο 45' ο Καντούτσης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπεγέτη διαμόρφωσε το 2-0, που έμελλε να είναι τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Γκριτζέπης, με βοηθούς τους Καματάκη και Κυρίο (Αρκαδίας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Νίκος Κολιμάδης): Η. Κουρούμαλης, Μαστρογιαννόπουλος, Κουλάκης, Γ. Κουρούμαλης, Κλουτσινιώτης, Κακογιάννης, Καφαντάρης, Αλούσι, Ματθαιόπουλος (65' Αθανασούλης), Ε.Α. Πιλιαφάς (86' Καλύβας), Παπαδημητρίου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάνας-Χατζηαγγελής): Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Μπαστακός, Νικολόπουλος, Καλαντζής, Βασιλόπουλος, Αθανασόπουλος (84' Μπάρκας), Τσουλάκος (72' Νάτσης), Μπεγέτης (67' Μερκούρης).


(Πηγή: notosport.gr)