Αντωνόπουλος: Πραγματικά δύσκολο παιχνίδι»

Αντωνόπουλος: Πραγματικά δύσκολο παιχνίδι»

Κάποιες από τις σκέψεις του για τη σημερινή προσπάθεια του Πανηλειακού μοιράστηκε ο νεαρός τεχνικός.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 12/04/2017

Στην Κεφαλονιά την περασμένη Τετάρτη έκανε... ταξίδι αναψυχής. Σήμερα (12/4), όμως, τα πράγματα μάλλον δεν θα είναι τόσο εύκολα για τον Πανηλειακό, ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της α' φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ αγώνα στη Ζάκυνθο τον ΑΟ Κατασταρίου, με φόντο την πρόκριση στη συνέχεια του θεσμού. Ο Σπύρος Αντωνόπουλος γνωρίζει καλά τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα, που μάλιστα παρουσιάζει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο. Τον λόγο και κάποιες από τις σκέψεις του μοιράστηκε παραμονή της αναμέτρησης ο νεαρός τεχνικός.

«Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι τιμητικός για κάθε ομάδα που συμμετέχει σε αυτόν. Οφείλουμε να τον σεβαστούμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, στην οποία γνωρίζω πολλά από τα παιδιά, από τη θητεία μου στον Ζακυνθιακό. Άλλωστε, ο προπονητής του αντιπάλου (σ.σ. Παναγιώτης Γουσέτης) είναι ο πρώτος μου συνεργάτης» προλόγισε και πρόσθεσε, μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν έχει καμία σχέση το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι με το πρώτο. Έχει πολύ πιο σημαντικό βαθμό δυσκολίας για εμάς. Οφείλουμε να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί, γιατί θα είναι πραγματικά ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχει πολύ καλή ομάδα το Καταστάρι. Νομίζω ότι τα... λέει όλα πως η πρώτη του ήττα για φέτος σημειώθηκε πριν από δέκα μέρες»!

Η ομάδα του Πύργου θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με τρεις απουσίες, αφού εκτός αποστολής βρίσκονται οι χρόνια τραυματίες Καλατζής, Μπατζάκας, αλλά και ο Χατζηαράπης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες μέρες.