×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Το ‘’διαμάντι’’ του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρου

Το ‘’διαμάντι’’ του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρου

Είναι μόλις 17 χρονών αλλά με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων της χώρας αλλά και του εξωτερικού.

από
στις 25/04/2017
Ο Κώστας Γαλεάδης(στη φώτο με τα κίτρινα) γεννημένος στις 21 Αυγούστου το 1999 έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα ποδοσφαιρικά του προσόντα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΘ με τη φανέλα του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρου, ομάδα της Κομοτηνής. Παρά το νεαρός της ηλικίας του έχει αρκετές συμμετοχές και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.
 
Ο 17χρονος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις υποδομές του Πανθρακικού φτάνοντας μέχρι την Κ-19 της ομάδας της Κομοτηνής. Τα ταλέντο του φάνηκε από νωρίς αλλά τα γνωστά προβλήματα του Πανθρακικού δεν του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει επίσημη εμφάνιση ούτε με την Κ-19, φυσικά ούτε με την πρώτη ομάδα. Ωστόσο, στα φιλικά προετοιμασίας είχε συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα καθώς πέτυχε 12 τέρματα σε 20 φιλικά. 
 
Μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Αγ. Θεοδώρου τον περασμένο Φεβρουάριο. Σε διάστημα 13 αγώνων, έχει πετύχει 7 γκολ, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει πετύχει τα 5 από αυτά.
 
Ο νεαρός δεξιοπόδαρος αποδίδει καλύτερα σαν επιτελικός μέσος, ωστόσο μπορεί να αποδώσει εξίσου θετικά σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης.
 
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γαλεάδη έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ελληνικών ομάδων αλλά και του εξωτερικού. 
Με την ανάλογη δουλειά και πίστη σε αυτό που κάνει, το σίγουρο είναι πως το μέλλον του… ανήκει!