Ισοπεδωτικός ο ΝΠΣ Βόλου, «τεσσάρα» στον Ολυμπιακό Βόλου (video)

Επιβλητικός σε ακόμα μία αγωνιστική του υποχρέωση ήταν ο ΝΠΣ Βόλου, καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 4-0 για το Κύπελλο ΕΠΣΘ στο ντεμπούτο του Λάκη Μπακάλη στον πάγκο.

από Παύλος Κουστέρης
στις 29/11/2017

Την ανωτερότητά του πιστοποίησε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο ΝΠΣ Βόλου, καθώς επικράτησε 4-0 για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, υποχρεώνοντας τον Λάκη Μπακάλη σε «μαύρο» ντεμπούτο στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Από το πρώτο λεπτό, η ομάδα του Χουάν Φεράντο φαινόταν μία ταχύτητα πάνω από τους φιλοξενούμενους, πιέζοντας για το γκολ και ήδη από το 8’ βρήκε το τέρμα με τον Πέντα να ανοίγει το σκορ με εντυπωσιακή ενέργεια, έπειτα από ασίστ του Μάντζη.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν κανένα λόγο να σταματήσουν την πίεσή τους, με αποτέλεσμα να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με δράστη αυτή τη φορά τον Δεμηρτζόγλου στο 39’, από τελική πάσα του Ζέρη.

Ο ίδιος παίκτης με τη συμπλήρωσε πέντε λεπτών στο β’ μέρος έκανε και το 3-0, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Κούτσικου. Στο 68’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, όταν ο Μάντζης με πλασέ έγραψε το 4-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Φαρμάκης, Ντόσης (53’ Καλαμίδας), Ζέρης, Τζελίδης, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Πέντα (57’ Σαλαμούρας), Καμπαγέρο, Μάντζης (72’ Μηλιώτης), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (63’ Μελισσόπουλος)

Ολυμπιακός Βόλου (Λάκης Μπακάλης): Κούτσικος, Καραμπάς, Αγγελής (36’ Καράμπελας), Νόνης, Παπαϊωάννου, Τόσκας, Σεχολάρι, Σκανδάλης, Λούγκος (69’ Κόκκας), Ευθυμιάδης (69’ Βασίλιεβιτς), Σέττος (63’ Αλαμάνης)