Φεράντο: «Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον Αλμυρό»

Φεράντο: «Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον Αλμυρό»

Σαφώς ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Βόλουν ΝΠΣ, Χουάν Φεράντο.

από Παύλος Κουστέρης
στις 30/11/2017

Ο Ισπανός προπονητής στάθηκε ιδιαίτερα στην απόδοση του πρώτου ημιχρόνου, που οι παίκτες του δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο έθεσε σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο, τονίζοντας ότι σημασία έχει πλέον το ματς της Κυριακής με τον Αλμυρό.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την απόδοση της ομάδας μου στο πρώτο ημίχρονο, γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους στην επίθεση, να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και όταν χάναμε την μπάλα προσπαθούσαμε να πρεσάρουμε τον αντίπαλο. Κάποιες στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε στην αμυντική μας λειτουργία.

Στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε και καταφέραμε με επιτυχία να ολοκληρώσουμε αυτό το παιχνίδι. Για μας, πλέον, ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Αλμυρό για το πρωτάθλημα.

Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Το κύπελλο θα το δούμε μελλοντικά. Καλή τύχη στο νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Εύχομαι καλή πορεία».