Είναι πλέον γεγονός: Ξεκινά το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ στο ALERT TV!

Είναι πλέον γεγονός: Ξεκινά  το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ στο ALERT TV!

Από αυτήν την Δευτέρα(12-9-2016) και κάθε Δευτέρα ζωντανά η αγαπημένη εκπομπή ολόκληρης της ΑΤΤΙΚΗΣ μόνο στο ALERT TV!

από Πάμε Μπάλα
στις 09/09/2016
στην MAGAZINO

 

 

Η μεγάλη ώρα που τόσο πολύ περίμενε ολόκληρη η ποδοσφαιρική Αθήνα έφτασε.

Μια τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια και άφησε έντονο το στίγμα της σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια του νομού Αττικής βρίσκετε εκ νέου στις επάλξεις για ένα νέο ταξίδι.

Έτσι λοιπόν από αυτήν την Δευτέρα και κάθε Δευτέρα στις 20.00  το «σπίτι» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς και της Γ εθνικής θα είναι το ALERT TV.

Κάτι νέο λοιπόν γεννιέται και μέσα από την γενική συλλογική και μεθοδική προσπάθεια της διεύθυνσης του ALERT TV που αγκαλιάζει την προσπάθεια είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε και αυτήν την φορά.

Ήταν δέσμευση της ATHLETIC PRODUCTIONS  εξ αρχής  και συνεχίσουμε να δεσμευόμαστε πως θα δουλέψουμε αδιάκοπα και με ζήλο για  σωστή και ανιδιοτελή ενημέρωση για όλες τις ομάδες των ΑΘΗΝΩΝ του ΠΕΙΡΑΙΑ της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  και ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Αξεπέραστη κόκκινη γραμμή του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ το να δώσουμε φωνή σε όλους και σε όλες, χωρίς την παραμικρή «έκπτωση» και μεθόδευση, με ανοικτά  μικρόφωνα και άπλετο φως μπροστά από τις κάμερες.  

Ξεκινάμε λοιπόν  γιατί εσείς μας το ζητήσατε

Ξεκινάμε γιατί δώσαμε σκληρές μάχες σε πολλά  μέτωπα και  αντέξαμε

Ξεκινάμε μαζί με όλους και όλες  εσάς για να αναδείξουμε το  γνήσιο κύτταρο του ερασιτεχνισμού που μέσα του κρύβει  ΗΡΩΕΣ  που δίνουν καθημερινά τις δικές τους μάχες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων για να κρατήσουν την νεολαία στον αθλητισμό.

Σας περιμένουμε λοιπόν…  

 

Υ.Γ. Η εκπομπή θα μεταδίδετε πανελλαδικά  και μέσω της πλατφόρμας του OTE TV ΘΈΣΗ 671 και μέσω live streaming στο AlertTV.gr

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 18:51