Βραδιά ΛΑΜΨΗΣ για TV Μακεδονία –TOP FM –Κανάλι Ένα

Βραδιά ΛΑΜΨΗΣ για TV Μακεδονία –TOP FM –Κανάλι  Ένα
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 10/06/2017
στην MAGAZINO

 

Ο κύβος ερρίφθη!

Μια ξεχωριστή συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου 2017(20.00) στην Θεσσαλονίκη.

Το  Thessaloniki  Convention Centre  POLIS  θα ανοίξει  την  «αγκαλιά του»  για να υποδεχθεί αμέτρητες και σημαντικές προσωπικότητες  που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην TV Μακεδονία καθώς επίσης και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς TOP FM και Κανάλι Ένα .

Ο χώρος που επιλέχθηκε σαφώς και δεν είναι τυχαίος καθώς ιδιοκτήτες του πανέμορφου και ιδιαίτερα προσεγμένου πολυχώρου  δεν είναι άλλοι από την οικογένεια Καραβασίλη οι οποίοι ήταν και οι εμπνευστές  της δημιουργίας ενός συγκροτήματος που έβγαλε πολλές και σημαντικές προσωπικότητες στα Media.

Οι αναμνήσεις θα «ξυπνήσουν» και είναι σίγουρο πως εκείνη την  βραδιά ίσως να μη χρειαστεί να ξημερώσει… από την ΛΑΜΨΗ  και την παρουσία όλων αυτών που ίδρωσαν , μόχθησαν ,πάλεψαν, βάζοντας κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους για να δημιουργήσουν την πιο ισχυρή φωνή της Μακεδονίας την δεκαετία του 1990 .

Όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά μετά από μια πολύ ζεστή και ειλικρινή πρωτοβουλία  δυο ανθρώπων που έβαλαν την δική τους σφραγίδα στο όραμα της οικογένειας των αδελφών Καραβασίλη , η Εύη Στοίδου και ο Δημήτρης Τολίκας.

Έτσι απλά και ξαφνικά δημιούργησαν μια κλειστή ομάδα των ανθρώπων που δούλεψαν την δεκαετία του 1990 στην  TV Μακεδονία , τον TOP FM και το Κανάλι Ένα !

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ η ομάδα αυτή έγινε μια τεράστια οικογένεια 243 μελών και με την προτροπή μιας άλλης  τεράστιας  δημοσιογραφικής φυσιογνωμίας της Θεσσαλονίκης  του Αλέκου Παλαμίδα το όνειρο ενός και μοναδικού  reunion είναι πλέον γεγονός!

Και αν η παραπάνω πρωτοβουλία του group αποτελεί ένα λαμπρό  και ιστορικό ραντεβού  της πόλης , τι να πει κανείς για  την εξαιρετική πρωτοβουλία των εμπνευστών  η παρουσία όλων να συνοδευτεί με είσοδο 10 ευρώ  το τίμημα της οποίας θα πάει στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Συγκεκριμένα κλιμάκιο της ΛΑΜΨΗΣ θα παρευρίσκεται στην είσοδο του POLIS για να κόψει αποδείξεις και να εισπράξει τα χρήματα .

 

polis1

Μια πραγματικά εξαιρετική κίνηση όλων αυτών που έκαναν σταδιοδρομία  και έχτισαν τα όνειρα της  ζωής τους  μέσα από το ΜΕΓΑΛΟ σχολείο της TV Μακεδονία ,του TOP FM και το Κανάλι  Ένα !

Κάπως έτσι η μηχανή του χρόνου το βράδυ της 6ης Ιουλίου  θα  γυρίσει πίσω και θα ξετυλίξει  ένα τεράστιο  κουβάρι  με αναμνήσεις  και στιγμές που στιγμάτισαν το ραδιοτηλεοπτικό  τοπίο ολόκληρης της Μακεδονίας .  

Και φυσικά η παραπάνω νύχτα είναι με ιδιαίτερη χαρά μια προσφορά της οικογένειας Καραβασίλη που θα δεί ξανά απο κοντά ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων που έδωσαν την ψυχή τους για να ακουστεί σε ολόκληρο τον κόσμο η φωνή της ....ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !

Καλή αντάμωση λοιπόν

 

2

 

 

ΚΟΜΒΟΣ Ν. ΡΥΣΙΟΥ-ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ, Τ.Κ. 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ: 2310 850.000, FAX: 23920 72068

EMAIL: info@polisconvention.gr

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 15:09