×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 571

Yγιεινή διατροφή στο σπίτι μας από τη "Νέα Ζωή"

Yγιεινή διατροφή στο σπίτι μας από τη "Νέα Ζωή"
από
στις 12/12/2017
στην ΥΓΕΙΑ

Η ζωή του αθλητή, εκτός από σκληρή προπόνηση, απαιτεί σωστή και ισορροπημένη διατροφή που θα του εξασφαλίσει αντοχές και μεγάλες επιδόσεις. 

Πρωτεïνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, είναι απαραίτητα στοιχεία για τον οργανισμό του ποδοσφαιριστή, και πρέπει να περιλαμβάνονται στην καθημερινή του διατροφή και σε μεγάλες ποσότητες.  Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής προσδίδουν όλα τα παραπάνω, ειδικά όταν το εγγυούνται και πιστοποιημένες εταιρίες.

Εχει πολύ μεγάλη σημασία να έχουμε κοντά μας ανθρώπους ειδικούς στα θέματα διατροφής, που να μπορούμε να εμπιστευθούμε και θα μας δώσουν σημαντικές γνώσεις και σωστές πληροφορίες για το καλό του οργανισμού μας.

Στο κατάστημα «Νέα Ζωή» θα βρείτε προϊόντα βιολογικά και παραδοσιακά, χωρίς χημικά στοιχεία, για καθαρότητα και υγεία.  Επίσης θα βρείτε επώνυμα φυσικά συμπληρώματα διατροφής που αναπληρώνουν την ενέργεια και θα φροντίζουν για τη διατήρηση όλων των χρήσιμων στοιχείων στον οργανισμό. Υπερτροφές, πολυβιταμίνες, προβιοτικά, πεπτικά ένζυμα, βιταμίνες, φυτικοί καρποί, όλα υποστηρίζουν και βοηθούν στην καλή λειτουργία του σώματος και των μυών.

Στη «Νέα Ζωή» επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε βιολογικά και παραδοσιακά τρόφιμα, σε προϊόντα χωρίς γλουτένη, θεραπείες βοτάνων, αιθέρια έλαια, ανθοϊάματα, παιδικές τροφές και καλλυντικά, ανδρικά και γυναικεία. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα και τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

«Νέα Ζωή», φυτικά και βιολογικά προϊόντα για όλες τις ανάγκες!

Νέα Ζωή, Πρωτόπαππα 38 Ηλιούπολη

Τηλ. 210 9912408

http://www.nea-zoi.gr

Φωτογραφία της Φωτεινή Ματζουράνη. 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 11:43