Νέα πρωτοβουλία από την REFEREE TEAM Θεσσαλονίκης!!!

Νέα πρωτοβουλία από την REFEREE TEAM Θεσσαλονίκης!!!

Σε μια νέα δράση μπαίνει από σήμερα η referee team της Θεσσαλονίκης καθώς πλέον δημιουργείτε και τράπεζα αίματος για όλους τους συμπολίτες . Μια αξιέπαινη προσπάθεια με νόημα και φυσικά έχει ως προέκταση το κοινωνικό πρόσωπο των διαιτητών ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 18/05/2016

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η referee team της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να προσφέρει μέσα από ποικίλες δράσεις της στο κοινωνικό σύνολο. Από σήμερα λοιπόν, δημιουργείται ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών με την επωνυμία ΄΄REFEREE TEAM΄΄. Σκοπός της ίδρυσής του είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος, ώστε, όποτε είναι αναγκαίο, να υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς σε κάποιον συνάνθρωπό μας που θα έχει ανάγκη από αίμα.

Η τράπεζα αίματος του συλλόγου θα είναι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΄΄ΑΧΕΠΑ΄΄ στη Θεσσαλονίκη και διαχειριστής ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μέχρι πρότινος διαιτητής SUPERLEAGUE Ζαχαριάδης Πραξιτέλης. Μπορεί οποιοσδήποτε να δώσει αίμα από όποιο νοσοκομείο επιθυμεί, αρκεί να δηλώσει τον κωδικό του συλλόγου (12833) ΄΄REFEREE TEAM΄΄ και το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη ως παραλήπτη.

Κέντρο αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ: τηλ. 2310 993-390

Καθημερινές: 08:30-13:30 και 17:30-19:30

Σάββατο: 09:00-12:30

Ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει! 5’ λεπτά είναι αρκετά για να σώσεις μια ζωή! Θέλουμε «παίκτες» από όλες τις ομάδες! (Α+,Β+, ΑΒ+, Ο+,Α-, Β-, ΑΒ-, Ο- )!

Με τιμή

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ

Πρ. Διαιτητής SUPERLEAGUE

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 18 Μαϊος 2016 14:05