×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Σύλλογος «Η ΠΙΣΤΗ»: 11&12 Ιουνίου το τουρνουά ανθρωπιάς «Gold Cup 2016»!

Σύλλογος «Η ΠΙΣΤΗ»: 11&12 Ιουνίου το τουρνουά ανθρωπιάς «Gold Cup 2016»!

Στο σπουδαίο τουρνουά θα συμμετάσχουν 50 ομάδες (700 παιδιά) από όλο το νομό Αττικής παρουσία αθλητικής και δημοτικής αρχής

από
στις 20/05/2016

***Η φωτοτογραφία είναι από την πρώτη σύσκεψη με τους εθελοντές για την δραστηριοτητα του Ιουνίου, που ειναι αφιερωμένη στο σύλλογο «Η ΠΙΣΤΗ». Το παρών έδωσαν: Βαγγέλης Ξυδέας, Πετρομιάνος Θοδωρής, Βογιατζιδάκη Χαρά, Καρβούνης Γιώργος, Ντόβας Φίλιππος, Παγουρτζής Δημήτρης.

 

Μια γιορτή του αθλητισμού, ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, που έχει στόχο να βοηθήσει πάνω απ' όλα συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου!

Ο σύλλογος «Η ΠΙΣΤΗ» με εθελοντή πρωτεργάτη τον κ. Βαγγέλη Ξυδέα, διοργανώνει το συγκεκριμένο διήμερο, το τουρνουά «Gold Cup 2016», που πλέον αποτελεί... παράδοση και θεσμό αφού διεξάγεται τα τελευταία έξι χρόνια.

Όπως ενημερωθήκαμε από τους υπεύθυνους, στο σπουδαίο τουρνουά ανθρωπιάς που θα γίνει στο δημοτικό γηπεδο ΡΟΥΦ, θα συμμετάσχουν 50 ομάδες (700 παιδιά) από όλο το νομό Αττικής παρουσία αθλητικής και δημοτικής αρχής. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι αναλυτικά:

Ημερομηνίες Αγώνων Ώρα

Σάββατο 11 Ιουνίου 08:30 - 16:30

Κυριακή 12 Ιουνίου 10:00 - 13:00 & 16:30 - 21:00

Κατηγορίες

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ-JUNIOR - ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ

Γιώργος Καρβούνης: Μέσα από το τουρνουά να βοηθήσουμε με ΠΙΣΤΗ τον συνάνθρωπο

Ο εν ενεργεία διαιτητής Γ' Εθνικής του συνδέσμου Πειραιά Καρβούνης Γιώργος είναι ένας από τους πολλούς στρατιώτες του συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ», αφού έχει αναλάβει την οργάνωση αγώνων. Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ επικοινώνησε μαζί του και δήλωσε για το τουρνουά: Είναι ένα τουρνουά που γίνεται με πολύ καλό σκοπό και έχει στόχο να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει, με οποιονδήποτε τρόπο είναι καλοδεχούμενος. Ο σύλλογος «Η ΠΙΣΤΗ» κάνει μια σημαντιή δουλειά και εγώ προσπαθώ από την μεριά μου εδώ και μια πενταετία να βοηθήσω. Όλοι όσοι μπορούν λοιπόν ας είναι παρών!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΠΙΣΤΗ να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο!

Το «Gold Cup 2016» μπορεί να είναι ένα παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου ωστόσο από πίσω κρύβονται ένα σωρό πράξεις καλής θέλησης στις οποίες πρωτοστατεί εδώ και χρόνια «Η ΠΙΣΤΗ». Ποιοι όμως είναι οι καταστατικοί σκοποί του Συλλόγου; Οι απαντήσεις παρακάτω...

-Η δημιουργία αξιοπρεπών, επαρκών και υψηλού επιπέδου συνθηκών νοσηλείας.

-Η ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά που νοσηλεύονται.

-Η ψυχική και κοινωνική στήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασία και των οικογενειών τους.

-Η εξασφάλιση στέγης, τροφής, ένδυσης στις άπορες οικογένειες.

-Η υποβοήθηση του έργου των γιατρών και νοσηλευτών των Αιματολογικών-Ογκολογικών κλινικών και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.

-Η προώθηση της ιατρικής επιστήμης σε θέματα νεοπλασιών (χορήγηση υποτροφιών, οργάνωση συνεδρίων κ.α.).

Για όλα τα παραπάνω, αξίζει ο κάθε ένας μας να δώσει το παρών στις 11&12 Ιουνίου στο γήπεδο Ρουφ και να προσφέρει ότι έχει από την καρδιά του.

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ φυσικά και στηρίζει την όλη προσπάθεια και θα είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που διοργανώνουν το τουρνουά ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

***Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το τουρνουά μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Βαγγέλη Ξυδέα / Τηλ 6974145663 & 6945550671.

***ΕΔΩ το σάιτ του συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ».

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 19:34