×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Των… «στημένων» γίνεται στην Football League!

Των… «στημένων» γίνεται στην Football League!

Καταιγίδα κατηγορητηρίων έχει αποσταλεί από το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, στις ομάδες που περιλαμβάνονται στους φακέλους που στέλνει η UEFA με τα ύποπτα ματς.

από
στις 17/06/2016

Eκτός από τις περιπτώσεις των Χανίων του Πανελευσινιακού και της Ξάνθης που έχουν γίνει ήδη γνωστές, στο ΔΣ της Football League έγινε ευρεία συζήτηση από την οποία προέκυψε ότι τα ίδια κατηγορητήρια έχουν σταλεί και στις υπόλοιπες ομάδες, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε τους Κισσαμικό, Αναγ. Καρδίτσας, Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Λαμία Ζάκυνθος, Απόλλων Αθηνών, ενώ ακούστηκε ότι το ίδιο έχει συμβεί και για ομάδες της Super League όπως ο Ηρακλής, ο Λεβαδειακός και ο Πανιώνιος. Σε όλες τι περιπτώσεις γίνεται λόγος για υποβιβασμό!

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι περισσότερες ομάδες είπαν ότι δεν θέλουν να περιλαμβάνονται στα κουπόνια και να πάψει η Football League να πληρώνει τις 39.000 ευρώ ετησίως στην εταιρία Sports Radar που λειτουργεί στο όνομά της UEFA παρακολουθώντας τη στοιχηματική ροή των αγώνων.

Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης θα καταθέσει το σχετικό αίτημα, την Παρασκευή (17/6) στην ΕΠΟ, μαζί με θέματα που αφορούν τη διαιτησία.

πηγή: sdna.gr