×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Σπαρακτικό μήνυμα από ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου για το πρόβλημα υγείας του

Σπαρακτικό μήνυμα από ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου για το πρόβλημα υγείας του

Με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές ο Λεωνίδας Κουτσούκης κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

από
στις 22/07/2016

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου τους τελευταίους μήνες νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο όμως προκειμένου να μπορέσει να θεραπευτεί από την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει θα πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται οικονομική στήριξη καθώς η οικογένειά του δεν έχει την δυνατότητα να το πράξει. Έτσι στέλνει το δικό του μήνυμα προς όποιον μπορεί να τον βοηθήσει να νικήσει στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του.

Αναλυτικά το μήνυμα του μικρού Λεωνίδα:

Με λένε Λεωνίδα Κουτσουκη και είμαι 21 ετών .Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου ….Δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία..Πρέπει να μεταφερθώ σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών εκεί όπου θα έχω τη δυνατότητα να θεραπευτώ..

Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς μου δεν επαρκεί για τη νοσηλεία μου γia αυτό σας ζητώ να μου προσφέρετε ότι μπορείτε ώστε να παλέψω για να κερδίσω το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μου αγώνα αυτόν της διάσωσης της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ….!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA.

(πηγή: sdna)