×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μεταγραφικές «βόμβες» από την Palas Futsal Club!

Μεταγραφικές «βόμβες» από την Palas Futsal Club!

Η διοίκηση έκανε την υπέρβαση και απέκτησε τον κορυφαίο επιθετικό Βασίλη Σμυρλιάδη και τον έμπειρο γκολκίπερ Στέφανο Χατζημερκούρη

από
στις 23/08/2016

Αν και «πρωτάρα», η Palas Futsal Club αναμένεται να παρουσιαστεί με πανίσχυρο ρόστερ στο πρωτάθλημα Futsal, τη σεζόν 2016-2017!

Οι μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης είναι εντυπωσιακές και συνεχόμενες, με πιο πρόσφατες προσθήκες αυτές των Βασίλη Σμυρλιάδη – Στέφανου Χατζημερκούρη. Πρόκειται για δύο σπουδαίες μονάδες που δυναμώνουν ακόμα περισσότερο τον σύλλογο τόσο κάτω από τα γκολπόστ όσο και στη γραμμή κρούσης.

Για τον Βασίλη Σμυρλιάδη τα λόγια είναι περιττά... Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία από το ποδόσφαιρο Σάλας και έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με πάνω από 200 γκολ. Από την Palas Futsal Club, αφού ανακοίνωσαν με μεγάλη χαρά την μεταγραφή του, του ευχήθηκαν ότι καλύτερο και καλή σεζόν.

Όσον αφορά τον Στέφανο Χατζημερκούρη, πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με εμπειρίες και παραστάσεις, καθώς επί σειρά ετών αγωνιζόταν σε ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ με μεγάλη επιτυχία (Παμπαιανικό, Κορωπί, Καλύβια...). Ο ικανός άσος μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δεχτεί τέσσερις προτάσεις από σωματεία της Ανατολικής Αττικής, ωστόσο φαίνεται να τον κέρδισαν οι ανθρώποι της Palas Futsal Club και το ποδόσφαιρο Σάλας, όπου είναι μια νέα πρόκληση για εκείνον.

Τέλος να σημειώσουμε πως η πρώτη συγκέντρωση για την Palas Futsal Club είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη (24/8) στο κλειστό γήπεδο Καλυβίων στις 20.30. Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ θα δώσει το παρών και εκεί, μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθεί άλλη μια μεταγραφή διεθνή άσου, που θα προκαλέσει αίσθηση...

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 19:59