×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο απίστευτος 7χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που κλέβει την παράσταση! (vid)

Ένα 7χρονο Κρητικόπουλο, έχει τρελάνει το Ηράκλειο της Κρήτης με το ταλέντο του.

από
στις 19/10/2016

Όπως αναφέρει το football-academies.gr, πρόκειται για τον Νίκο Κασσαπάκη, γεννηθέντα στις 26/3/2009 και όπως θα δείτε στην αρχή του βίντεο έχει ύψος 1,10 παρακαλώ, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και του επιτελικού μέσου, με δεξί και αριστερό πόδι, και βρίσκεται στην ακαδημία του ΟΦΗ.

Τη Δευτέρα κτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο φίλος μου ο Νεκτάριος από την Κρήτη, ο οποίος «τραβάει» αγώνες των ακαδημιών και του τοπικού στο Ηράκλειο.

«Γιάννη πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, δες το και συ», μου είπε ο Νεκτάριος και μου έστειλε κάποια highlights σε βίντεο, από αγώνες του μικρού.

Πραγματικά διαπίστωσα, ιδίοις όμμασι, ότι ο πιτσιρικάς το έχει… Και τι δεν έχει για την ηλικία του. Αέρινος, ντρίπλα, προσποίηση, ταχύτητα, σουτ, στημένα…

Μεγάλη βέβαια εντύπωση, πέραν του ότι το «κοπέλι» έχει ταλέντο, μου έκαναν οι «εφευρετικοί» πανηγυρισμοί του. Κάθε φορά και άλλος… Είναι ολοφάνερο, ότι ο Νίκος ζει για το ποδόσφαιρο…

Να τον έχει ο Θεός καλά, αυτόν και την οικογένειά του και εύχομαι μια μέρα όλος ο κόσμος να μιλά για τον μεγάλο τότε Νίκο Κασσαπάκη!

(πηγή: sportsup)