Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα και στο Anima Club! (video)

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα και στο Anima Club! (video)

Η πρώτη Ακαδημία της Σπόρτινγκ, εκτός Πορτογαλίας, σε όλη την Ευρώπη είναι γεγονός και βρίσκεται στην Ανάβυσσο

από Φλώρα Μακρή
στις 14/11/2016

Η κάμερα του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ και του click photography video greece βρέθηκε στην Ανάβυσσο και το Anima Club, εκεί όπου σε έναν αθλητικό παράδεισο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποφάσισε να στήσει την Ακαδημία της. Πρόκειται για την πρώτη Ακαδημία των «Λιονταριών» εκτός Πορτογαλίας και είναι βέβαιο πως η προοπτική που ανοίγεται στην Ανάβυσσο ξεφεύγει από τα όρια της Ανατολικής Αττικής.

Ουσιαστικά συνδετικός κρίκος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Ελλάδας είναι ο παλαιός άσος των Ξάνθη, Ατρομήτου, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ κλπ Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος μέσα από την εταιρία του Stars of the Future κτάφερε να πείσει τους Πορτογάλος να επενδύσουν στην Ελλάδα σε ένα τόσο σημαντικό πρότζεκτ.

Προφανώς οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ πιστεύουν στο ταλέντο του Έλληνα κι έτσι προχώρησαν τη συμφωνία με τον αθλητικό πολυχώρο Anima Club, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Γρηγόρης Τζαβίδας, που αποτελεί βεβαίως και τον πρόεδρο του Πρωτέα. Στο πλάι του Ζουέλα, ο οποίος έχει τη διεύθυνση της Ακαδημίας, βρίσκεται ο παλαιός άσος του Ολυμπιακού Γρηγόρης Μπαρμπαρής, που έχει αναλάβει το σημαντικότατο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. Οι τρεις τους μίλησαν στην κάμερα του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ σε ένα απολαυστικό αφιέρωμα το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: