Παναγιώτης Ασλανίδης: Ένας σπάνιος ρομαντικός και αγνός Απολλωνιστής!

Παναγιώτης Ασλανίδης: Ένας σπάνιος  ρομαντικός και αγνός Απολλωνιστής!
από Πάμε Μπάλα
στις 20/11/2016

 

Είναι και κάποιες στιγμές στην ζωή που σπάνια μεν ,αλλά με χαρά συναντάς ανθρώπους στην ζωή σου που θα ήθελες να τους μοιάσεις.

Τους θαυμάζεις για την δύναμη της ψυχής , της υπομονής και της ανιδιοτελούς προσφοράς στην κοινωνία και σε αυτό που πιστεύουν και λατρεύουν.

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε κάνει αναφορά για έναν σπάνιο άνθρωπο από τον Πειραιά τον κ. Νίκο Σιδηρόπουλο.

Σήμερα θα αναφερθούμε στην όμορφη Καλαμαριά και σε έναν άνθρωπο που αποτελεί κόσμημα και φωτεινό παράδειγμα αγνού φιλάθλου προς μίμηση.

Ο Παναγιώτης Ασλανίδης γέννημα θρέμμα Καλαμαριώτης είναι ένας σπάνιος άνθρωπος που ποτέ δεν θα τον δεις με κάτω το κεφάλι.

Χαμογελαστός  στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς όπου έχει και την επιχείρηση του «μοιράζει απλόχερα» χαμόγελο και κάνει τα πάντα για γελάσει και ο πιο στενοχωρημένος.

aslanidis8

Ολόκληρη η Καλαμαριά θα περάσει καθημερινά από το μαγαζί του όχι μόνο για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια αλλά για να αποσπάσει ένα καλαμπούρι μια ατάκα για τον Απόλλωνα και να ονειρευτούν όλοι μαζί την αγαπημένη τους ομάδα στην Α εθνική.

aslanidis14

aslanidis 2

aslanidis9

aslanidis7

Ναι είναι ένας σπάνιος άνθρωπος χαρισματικός και έτοιμος για προσφορά έστω και αν το ταμείο είναι μείον….

Οι γείτονες έχουν να λένε για την ευχάριστη καθημερινότητα μαζί του και δεν θα ήταν «τραβηγμένο» εάν λέγαμε πως το μαγαζί του είναι ένα σημείο που ενώνει όλους τους Καλαμαριώτες !

Η προσφορά του γενικά στην οικογένεια του Απόλλωνα είναι τεράστια και καθημερινή είτε μέσω της φυσικής του παρουσίας σε όλους τους αγώνες τόσο εντός όσο και εκτός, αλλά και πολύ πιο έντονη είναι η οικονομική του στήριξη από ότι περισσεύει για την ομάδα της καρδιάς του.

aslanidis 1

Συμπτωματικά το μπακάλικο του βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πάνω από ένα άλλο σημείο που επί χρόνια αποτελούσε σημείο αναφοράς το γνωστό καφενείο του «Καναδά» πατέρα δυο μεγάλων προσωπικοτήτων της περιοχής του λυράρη Παναγιώτη Ασλανίδη και του άσσου του Απόλλων του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού Αχιλλέα Ασλανίδη.

Ο Παναγιώτης Ασλανίδης είναι ένας σπάνιος φίλος με ποιοτικά χαρακτηριστικά που δεν έχει κανέναν απολύτως εχθρό!

aslanidis6

aslanidis 12

Άραγε πόσο διαφορετική θα ήταν η Καλαμαριά αν όλοι έμοιαζαν έστω στο μισό τον αγαπημένο μας μπακάλη ;

Ως στέλεχος του Ομίλου Φίλων Απόλλων Πόντου κάνει κάθε χρόνο ρεκόρ πωλήσεων σε διαρκείας ,ημερολόγια και ειδών ένδυσης που έχουν τα χρώματα του Απόλλων !

Μήπως…  λέμε μήπως… να άλλαζε επάγγελμα ;

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 02:35