Η ποδοσφαιρική θητεία του Ντίνου Μαυροπάνου στις ακαδημίες του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης» (pics+vds)

Δείτε το αφιέρωμα που επιμελήθηκαν και δημοσίευσαν οι κυανόλευκοι για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον προσφυγικό σύλλογο και βρέθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ!

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 09/02/2018


Ο Κωνσταντίνος (Ντίνος) Μαυροπάνος ζει το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Λίγες ημέρες μετά τη συμπλήρωση των 20 χρόνων του (γεννηθείς στις 11 Δεκεμβρίου του 1997) πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ και μάλιστα έμεινε στους «κανονιέρηδες» μετά από απόφαση του Αρσέν Βενγκέρ και παρά το ότι αρχικά επρόκειτο να δοθεί δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης.  Επιπλέον δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα της αγγλικής ομάδας και δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε να κάνει και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο Europa League!

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πιο ονειρική πορεία για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα; Θα μπορούσε ο ίδιος να φανταστεί αυτό που τώρα βιώνει ως πραγματικότητα όταν σε ηλικία 6,5 ετών άρχισε να μαθαίνει τα «μυστικά» της στρογγυλής θεάς στο ποδοσφαιρικό σχολείο των ακαδημιών του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης»;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ