Μαργαρίτα Ντίνα: Η Θεσσαλονικιά αθλήτρια που ‘’φτερουγίζει‘’ στον στίβο!!!

Μαργαρίτα Ντίνα: Η Θεσσαλονικιά αθλήτρια που ‘’φτερουγίζει‘’ στον στίβο!!!

Η Μαργαρίτα είναι μόλις 19 ετών και ασχολείται εδώ και επτά χρόνια με τον στίβο αλλά κατάφερε να πάρει 5 Πανελλήνιες διακρίσεις με αντίστοιχα μετάλλια !!!!

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 29/07/2015
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

Με το αργυρό μετάλλιο στο στήθος της επέστρεψε από την Αθήνα η αθλήτρια του ΣΑΠΚ Νεάπολης  Μαργαρίτα Ντίνα και φυσικά αυτό συνοδεύονταν κι από ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας διότι αυτό ήταν το πέμπτο Πανελλήνιο !!!

Το μετάλλιο το κατέκτησε στα 3.000 μ με φυσικά εμπόδια. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην δεύτερη ημέρα των αγώνων τερμάτισε 4η στα 5.000 μ φτάνοντας μια ανάσα στο να πάρει ακόμη ένα πέρα από το χάλκινο της πρώτης ημέρας .

Η πεισματάρα Θεσσαλονικιά ξεκίνησε σε μικρή ηλικία στην Μυτιλήνη και συγκεκριμένα από τον Αρισβαίο Καλλονής. Ο λόγος βέβαια που βρέθηκε εκεί ήταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του πατέρα της  Γιάννη Ντίνα (στρατιωτικός ).Έτσι λοιπόν ως γόνος στρατιωτικής οικογένειας ήξερε πολύ καλά τι θα πει πειθαρχεία και αυτοσυγκέντρωση στο στόχο και τον σκοπό.

Η νεαρή Μαργαρίτα δείχνει έτοιμη μετά το τέλος των αγώνων για το παραπάνω βήμα κάτι που φυσικά θα χρειαστεί σκληρή δουλειά τους επόμενους μήνες. Αχώριστοι φίλος και υποστηρικτής της νέας προσπάθειας φυσικά θα είναι ο πεισματάρης προπονητής της Αντώνης Στόικος.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 03:57