Στ.Ιωαννίδης - Μιχ.Μουσελής… η γιορτή του ΟΧΙ στις Γ.Σ!

Στ.Ιωαννίδης - Μιχ.Μουσελής… η γιορτή του ΟΧΙ στις Γ.Σ!

Οι ηγέτες των ομάδων ΑΕ Μαρτίου και ΑΕ Χατζηκυριακείου είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των Γενικών Συνελεύσεων των Ενώσεων σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 27/06/2017
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

Μπορεί να ζουν 500 χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλον …όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να ταυτίζουν τις απόψεις τους .

Ο λόγος για τον πρόεδρος της ΑΕ Μαρτίου Στέλιο Ιωαννίδη και το «κουμάντο»…  της ΑΕ Χατζηκυριακείου Μιχάλη Μουσελή.

Το στοιχείο που τους ενώνει δεν είναι άλλο από το μεγαλοπρεπές ΟΧΙ !

Τόσο ο πρώτος στην πρόσφατη Γ.Σ της ΕΠΣ Μακεδονίας όσο και δεύτερος στην χθεσινή Γ.Σ. της ΕΠΣ Πειραιά ήταν και πάλι κόντρα… σε όλα.

ΟΧΙ ο ένας στην Μίκρα , ΟΧΙ  και ο άλλος στα Καμίνια.

Επί της ουσίας κάθε φορά και οι δύο κλέβουν την παράσταση προκαλώντας πικάντικες αντιδράσεις και συζητήσεις στο ευρύτερο κοινό των συνελεύσεων , αλλά πάντα με μέτρο.

Το γιατί είναι οι μοναδικοί που πάντα λένε ΟΧΙ το γνωρίζουν οι δύο τους καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση Θεσσαλονίκη και Πειραιάς έχουν της δικές τους εμβληματικές φυσιογνωμίες που πάνω από όλα αγαπούν το ποδόσφαιρο και το υπηρετούν με όλες τις δυνάμεις που έχουν.

Ο Στέλιος και ο Μιχάλης  δεν είναι «τρελοί» απεναντίας πολύ περισσότερο ικανοί από πολλούς άλλους, που η ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο έχει να κάνει ΜΟΝΟ με προσωπικά συμφέροντα…

Η μεγάλη επιτυχία του Βασίλη Καρρά …΄΄ Απ το Βορρά μέχρι τον Νότο…. Να μ αγαπάς δεν βρήκα τρόπο…’’ μάλλον μελοποίησε μια σκληρή πραγματικότητα που θα πρέπει τόσο ο κ.Ανατολάκης όσο και ο κ. Γραμμένος να την μετατρέψουν σε ΝΑΙ.