Θρήνος στην Λάρισα για τον άδικο χαμό του διαιτητή Αντώνη Κορέστη

Θρήνος στην Λάρισα για τον άδικο χαμό του διαιτητή Αντώνη Κορέστη

«Έφυγε» από την ζωή το απόγευμα της Τετάρτης (08/11/2017), ο γνωστός Λαρισαίος διαιτητής

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 08/11/2017
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

 

Σε ηλικία μόλις 37 ετών ο Αντώνης άφησε την τελευταία του, πνοή, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Η ημέρα της Τετάρτης ήταν η πιο δύσκολη και η ...τελευταία της επίγειας ζώης του, για τον Λαρισαίο ρέφερι, αφού νοσηλευόταν από τα ξημερώματα στην Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.


Σημειωτέον ότι ο άτυχος 37χρονος που εργάζονταν στην Πολεμική Αεροπορία, διαγνώστηκε προ σχεδόν περίπου ενός μηνός, με μία σπάνια μορφή ασθένειας στο αίμα.

Από ένα όμως απλό χτύπημα σε αγώνα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει η αιμορραγία.

Στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αμέσως διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα στα αιμοπετάλια, όμως η επιδείνωση του ήταν άμεση και ακαριαία.

Και ενώ ένας ολόκληρος "μηχανισμός" από γνωστούς, φίλους, συναδέλφους είχε κινητοποιηθεί για να βρεθεί αίμα (ίσως να διαβάσατε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το μεσημέρι και σε εμάς, εδώ), ο Αντώνης δεν μπόρεσε να αντέξει και περήφανος όπως ήταν στην ζωή του, «έφυγε» ήρεμα για το αιώνιο "ταξίδι".

Άς είναι ελαφρύ το χώμα της λαρισινής γής που θα τον σκεπάζει από αύριο....

 

Πηγή : crimsonscorer.gr

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 23:17