Αποκλειστικό: Δικαίωση ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ και ΠΑΕ Ποντίων που «τσαλάκωσαν» την εξυγίανση Γραμμένου – Γαβριηλίδη!

Αποκλειστικό: Δικαίωση ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ και ΠΑΕ Ποντίων που «τσαλάκωσαν» την εξυγίανση  Γραμμένου – Γαβριηλίδη!

Μεγάλη νίκη στα δικαστικά όργανα της ΕΠΟ για ΠΑΕ Ποντίων που περιμένει το αργότερο αύριο την δικαίωση επίσημα στο θέμα της φανέλας

από Παμε Μπάλα
στις 09/11/2017
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

 

Μια τραγελαφική ιστορία που έχει και την σφραγίδα της «εξυγίανσης» της νέας ΕΠΟ λαμβάνει οριστικά τέλος αύριο το πρωί.

Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα ης Πέμπτης  η διαδικασία  της εκ νέου ταλαιπωρίας του Ποντιακού σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Κομοτηνής ενώπιον της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ όπου και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δικαιώνουν την ομάδα της Θράκης!

Οι πληροφορίες του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ μιλούν για μια ιστορική απόφαση που «αδειάζει» τις μεθοδεύσεις του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γραβριηλίδη και της νομικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Η δικαίωση της ΠΑΕ Ποντίων έχει πολλές μάλιστα πολιτικές προεκτάσεις καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες «χέρι» σε αυτήν την τραγελαφική ιστορία προσπάθησαν μέσω διπλωματικής οδού… να βάλουν και άνθρωποι του Τούρκικου Προξενείου!

Ωστόσο κάποιοι δεν υπολόγιζαν στις ακλόνητες προσωπικότητες των δικαστών και τις αξίες που πρεσβεύουν!

Το δικαστήριο απεφάνθη πως το έγγραφο που εστάλει από την νομική επιτροπή της ΕΠΟ ήταν παραποιημένο και παράνομο καθώς η τελευταία παράγραφος προστέθηκε παράτυπα!

 

Από αύριο λοιπόν μια νέα σελίδα ανοίγει μέσω της ελληνικής δικαιοσύνης για το ποδόσφαιρο της χώρας μας.

Η ΠΑΕ Ποντίων θα κληθεί να δώσει όλους τους αγώνες που παράνομα την μηδένισε η ΕΠΣ Θράκης με την ιστορική φανέλα με τους χορευτές και την φράση ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ !

Άμεσα θα μηδενιστούν και τα παράνομα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στην Ποντιακή ομάδα ενώ η ιστορία θα έχει και νέα επεισόδια….

Συγκεκριμένα θα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προσφυγή της ΠΑΕ Ποντίων κατά της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης στην επιτροπή δεοντολογίας!

Και φυσικά από τα πυρά δεν θα ξεφύγει ο εκλεκτός του Βαγγέλη Γραμμένου και του Μάκη Γκαγκάτση , Μάνος Γαβριηλίδης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως παρασκηνιακά είχαμε τεράστιο ενδιαφέρον με το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις .

Ο Μοναδικός  Πόντιος που στάθηκε παλικάρι στο ύψος του και υπεραμύνθηκε της δικαίωσης των Ποντίων ήταν ΜΟΝΟ ο Δημήτρης Μελισσανίδης !!!

 

Η δικαίωση της ΠΑΕ Ποντίων είναι μια εθνική υπόθεση την οποία κέρδισε κατά κράτος, απέναντι σε ένα σύστημα που δυστυχώς επιβεβαιώνει πως ‘’ άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς’’….

Τέλος το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ αισθάνεται δικαίωση διότι παρά το γεγονός ότι προπηλακίστηκε και απειλήθηκε από σκοτεινές δυνάμεις του υπόκοσμου και του σάπιου ποδοσφαιρικού κυκλώματος πέτυχε μαζί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ποντίων ένα καίριο χτύπημα κατά του παρασκηνίου.