Σοκ: Διαιτητής στην Εύβοια παραποίησε φύλλο αγώνα για 10 ευρώ!

Σοκ: Διαιτητής στην Εύβοια παραποίησε φύλλο αγώνα για 10 ευρώ!

Ένα σπάνιο γεγονός φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ που θα προκαλέσει την έκπληξη ακόμη και στον τελευταίο άνθρωπο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 15/01/2018
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

 

Η ιστορία έχει να κάνει με πασίγνωστο διαιτητή από την Εύβοια και που λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση των στημένων αγώνων  http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/stimena/segkos-apoxwrw-apo-th-diaithsia.1189441.html    είχε κάνει δήλωση αποχώρησης από την διαιτησία!

Βέβαια στην συνέχεια εξακολουθούσε να αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα ,έχοντας κατά νου αρχικά την αθώωσή του και την επάνοδό του στους πίνακες διαιτησίας στην συνέχεια.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σέγκο ο οποίος στις 9-12-2017 κλήθηκε να διευθύνει τον αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ατρόμητο Βασιλικών και την Δόξα Προκοπίου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Ευβοίας.

 

 

 

Η απουσία του γιατρού στο συγκεκριμένο παιχνίδι στάθηκε η αφορμή να αναβληθεί ο αγώνας και φυσικά να κατακυρωθεί υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδος σύμφωνα με τον νέο ΚΑΠ.

Στην συνέχεια ο διαιτητής του αγώνα συμπλήρωσε και έκλεισε το φύλλο αγώνα παίρνοντας μάλιστα  ολόκληρη την αποζημίωση ,αν και σε αυτήν την περίπτωση οι διαιτητές πληρώνονται το ήμισυ.

Και αν αυτό δεν είναι τόσο παράνομο ,αν και παράτυπο ο κύριος Σέγκος έκανε κάτι αψυχολόγητο που τον εξέθεσε τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στα μάτια όλων αυτών που πίστευαν στην διαιτητική του αξία.

Την επόμενη ημέρα παρέδωσε πλαστογραφημένο το φύλλο αγώνα στην οικία ένωση αναγράφοντας στα έξοδα ότι πήρε από τους παράγοντες την μισή αποζημίωση!

Το γεγονός έφτασε στα χέρια του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ με κάθε ασφάλεια και για πρώτη φορά σήμερα το αποκαλύπτουμε δημόσια.

Φυσικά όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ  η ΕΠΣ Ευβοίας έχει λάβει γνώση και έχει ήδη θέσει τον κύριο Σέγκο σε καραντίνα ,καθώς στις 7 Ιανουαρίου δεν τοποθετήθηκε σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΣ Ευβοίας ετοιμάζονται να τιμωρήσουν τον εν λόγω διαιτητή με ποινή από 6 μήνες έως ακόμη και διαγραφή από τον χώρο της διαιτησίας.

Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους κύκλους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας κύριος Γιάννης  Παπακωνσταντίνου είναι έξω φρενών με το περιστατικό και έδωσε εντολή να ακολουθηθούν οι διαδικασίες σύμφωνα με ότι προβλέπουν οι κανονισμοί σε αυτές τις περιπτώσεις.