Τραγικό τέλος για την δημοσιογράφο Καρολίνα Κάλφα!

‘Ένα από τα πιο έντιμα και ταλαντούχα κορίτσια της δημοσιογραφίας δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 19/02/2018
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

Με τον πιο άσχημο τρόπο έφυγε από κοντά μας η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε από αγνώστους μέχρι στιγμής λόγους στην εξοχικής της κατοικία στην Χαλκιδική.

Η Καρολίνα που τελευταίο διάστημα είχε αποσυρθεί συνειδητά από τον χώρο των ΜΜΕ ζούσε με την μητέρα της στην περιοχή Γλυκά Νερά στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η 76χρονη μητέρα της Καρολίνας η οποία είναι άρρωστη απεγκλωβίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα και νοσηλεύεται.

 

Είχε και έναν γιό ο οποίος σπούδαζε και έμενε στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Τατιάνας πως πλέον την γεμίζει η καθημερινότητα με την ήρεμη ζωή και ασχολείται με αγροτικές δουλειές.

 

 

Υ.Γ. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην μεγάλη οικογένεια του TV Μακεδονία καθώς η γλυκιά και αγαπητή Καρολίνα είχε κάνει εκεί τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης, προτού ανοίξει τα φτερά της για την Αθήνα και τις προκλήσεις που προσέφερε ο δημοσιογραφικός χώρος εκεί.

 

Η Καρολίνα Κάλφα ήταν για όλους όσους την γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της ένας σπάνιος συνάδελφος με χαμόγελο και χιούμορ. Φυσικά σε ότι έχει να κάνει με το αντικείμενο της δουλειάς της πρέπει να πούμε πως ήταν επίμονη και πεισματάρα ,και για αυτό πέτυχε πάρα πολλά βασιζόμενη μονάχα στα δικά της χέρια.

Καλό ταξίδι Καρολίνα….