Απίστευτο: Ιβάν Σαββίδης κατά Ποντίων!

Απίστευτο: Ιβάν Σαββίδης κατά Ποντίων!

Μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει η αποκάλυψη του Μιχάλη Κακουλίδη προέδρου της ΠΑΕ Ποντίων για όσα τους είπε ο Σκουτέρης πριν την έκδοση της απόφασης για την επετειακή φανέλα

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 25/04/2018
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

 

 

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαίδη «Έφεση της Τρίτης» στον ΣΠΟΡ FM ,ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλωρίου τινάζοντας στην κυριολεξία όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα στον αέρα!

Άφωνη ολόκληρη η Ελλάδα άκουσε από τα χείλη του κ.Κακουλίδη να αποκαλύπτει  πως ο δικαστής που έβγαλε την απόφαση για την φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων ,τους ομολόγησε δημόσια πως ο ΠΑΟΚ τον πίεζε για να καταδικάσει τον Ποντιακό σύλλογο!

Η τηλεοπτική εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ και το pamebala.gr είχε φέρει στην δημοσιότητα το σοβαρότατο αυτό θέμα όπου ο εκλεκτός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης έβαλε στο στόχαστρο την ερασιτεχνική ομάδα των Ποντίων στην Κομοτηνή.

apokefalise-tin-pae-pontion-me-protofanes-prostimo-2000-euro

 

Ο ποδοσφαιρικός και όχι μόνο εξαφανισμός της ΠΑΕ Ποντίων σαφώς και έχει βαθύτερα αίτια τα οποία είναι λογικό σε κάποια στιγμή να βγουν στην επιφάνεια…

Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο Δημήτρης Σκουτέρης κλήθηκε από δικά του πειθαρχικά όργανα να απολογηθεί για τις αποφάσεις της επιτροπής του και όχι μόνο!

Άραγε πόσο ενήμερος ήταν ο «Πόντιος» Ιβάν Σαββίδης για τις επιλογές των στελεχών του που αλωνίζουν στην ποδοσφαιρική πιάτσα και του κάνουν ζημιά;

Διότι εάν το γνώριζε το γεγονός του κυνηγητού της ΠΑΕ Ποντίων και σιώπησε ,τότε έπραξε το μεγαλύτερο έγκλημα κατά του Ποντιακού Ελληνισμού.

Αυτόν τον λαό που χρησιμοποιεί συχνά πυκνά για να διεισδύσει όσο πιο δυναμικά μπορεί στα γεωπολιτικά σχέδια του.

Οι μάσκες όμως κάποτε πέφτουν και δυστυχώς η ομολογία Σκουτέρη προκαλεί απίστευτες αναταράξεις ακόμη και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Διότι η μεγάλη ιστορία ενός πονεμένου και κατατρεγμένου λαού είναι πάνω από κάθε ομάδα και από κάθε ΕΠΟ ή ΕΠΣ που εκφράζουν μόνο συμφέροντα οικονομικά αλλά και οπαδικά.

Κρίμα και ντροπή, για να μη γράψουμε κάτι πιο άσχημο…

 

Υ.Γ. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ρωτήσουν σε κάποια στιγμή οι συνάδελφοί δημοσιογράφοι τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη εάν γνωρίζει το θέμα και ποια είναι η προσωπική του θέση…..

  

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 00:46