GOLD CUP 2015: Όλοι μαζί ΜΠΟΡΕΣΑΝ! (φωτογραφικό ρεπορτάζ)

GOLD CUP 2015: Όλοι μαζί ΜΠΟΡΕΣΑΝ! (φωτογραφικό ρεπορτάζ)

Σε μια φανταστική ατμοσφαίρα στο Δημοτικό Γήπεδο ΡΟΥΦ, όπου το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, διεξήχθη και φέτος το GOLD CUP

από Φλώρα Μακρή
στις 19/06/2015
στην ΔΙΑΦΟΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου το GOLD CUP 2015 "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ", το οποίο διοργάνωσε ο σύλλογος Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις ''Η Πίστη''.

Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά, επικεφαλής του οποίου ήταν ο κ. Βαγγέλης Ξυδέας, παρών ήταν δεκάδες ομάδες της Αθήνας, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η προσέλευση του κόσμου, καθώς το διήμερο στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν πάνω από 2.000 άτομα. Άνθρωποι βέβαια οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την συγκλονιστική προσπάθεια που καταβάλει η ''Πίστη'' βρέθηκαν στο Ρουφ για να στηρίξουν, με όποιον τρόπο μπορούσε ο κάθε ένας, την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά, μάλιστα, είχε και μπόλικη λάμψη αφού το παρών έδωσαν φυσικά εκπρόσωποι από το Δ.Σ τις ''ΠΙΣΤΗΣ'', ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο κορυφαίος στο... είδος του Μάρκος Σεφερλής! Εννοείται πως εκτός από ποδοσφαιρικούς αγώνες είδαμε και πολλά πολλά άλλα στο Ρουφ, με εκπλήξεις και μια λαμπερή τελετή λήξης με απονομές και βραβεύσεις.

Από εκεί και πέρα, στο GOLD CUP 2015 "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" βρέθηκαν επίσης:

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Χρήστος Τεντόμας, ο π. Δήμαχος Ταύρου Δημήτρης Σούτος, ο εκπρόσωπος του Αστυνόμου Β. Ντατή Γιώργου Τρ. Αθηνών, Ο Διευθυντής τις Ευρωπαϊκής Πίστης Δημήτρης Κολοβός, η Υπεύθυνη τις "ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΘΛΗΤΗ" Έλενα Νικολιδάκη, οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Μαχαίρας, Χρήστος Σούτος, Μίλτος Θεωδοσίου, Αντώνης Κατσαρός, Φώτης Ρουμελιώτης ενώ το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ εκπροσώπησε η Φλώρα Μακρή.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο επικεφαλής του GOLD CUP 2015 κ. Βαγγέλης Ξυδέας έκανε την παρακάτω γραπτή δήλωση μετά το φινάλε του ποδοσφαιρικού τουρνουά:

 

''Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπ. Γραφείου Τύπου ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ .

Ευχαριστώ επίσης τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΦΩΤΟΡΕΠΌΡΤΕΡ

τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ του ΕΛ. ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ,

τα ΜΜΕ ΑΞΙΟΝ 24, ΕΡΤ, ΚΑΝΑΛΙ 9,ΠΑΡΑΠΟΛΗΤΙΚΑ, SPOR FM.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ''!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 17:39