Αργυρόπουλος Κώστας: Καμία περίπτωση να φύγει το ΑΦΜ του Απόλλωνα από το Μακρυχώρι!

Αργυρόπουλος Κώστας: Καμία περίπτωση να φύγει το ΑΦΜ  του Απόλλωνα από το Μακρυχώρι!

Αποφασισμένος να συνεχίσει έστω και μόνος του με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας στο τοπικό της ΕΠΣ Καρδίτσας είναι ο πρόεδρος της κοινότητας Μακρυχωρίου

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 03/07/2020
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Μόνο ηρεμία δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο στο Μακρυχώρι της Καρδίτσας καθώς παρά το γεγονός πως η ομάδα εξασφάλισε το εισιτήριο της ανόδου στην Γ εθνική , τα σύννεφα της επιστροφής στο τοπικό ολοένα και πυκνώνουν!

Οι λόγοι προφανείς και κατά ένα μεγάλο ποσοστό κατανοητοί καθώς στην δύσκολη οικονομικά συγκυρία μόνο εύκολο δεν είναι να βρεθούν τα κεφάλαια εκείνα που θα οδηγήσουν με ασφάλεια και αξιοπρέπεια ένα σωματείο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Φυσικά  η αξιοπρέπεια και η ιστορία κάθε ομάδος είναι υπεράνω χιλιάδων ευρώ , αλλά  το ζητούμενο σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο είναι το πώς ο Απόλλων Μακρυχωρίου θα προχωρήσει μπροστά.

Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν αρκετά και γράφτηκαν ακόμη περισσότερα…

Από την μία το «άνοιγμα» του κυρίου Παπαδημητρίου στην μεγάλη ομάδα της Καρδίτσας την Αναγέννηση για συνεργασία και κοινή πορεία , και από την άλλη ο δύσκολος δρόμος της οργάνωσης ενός σωματείου με παραστάσεις στο τοπικό πρωτάθλημα που ως «θείο δώρο» του δόθηκε η ευκαιρία να ζήσει το όνειρο ενός Πανελλαδικού πρωταθλήματος!

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ενόψει της αυριανής πολύ κρίσιμης ΓΣ που εκτάκτως προγραμματίσθηκε για την εύρεση κάποιας λύσης , επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κοινότητας του Μακρυχωρίου και μέλος της διοίκησης του Απόλλωνα κ. Αργυρόπουλο Κώστα και ζήτησε την άποψή του για το ζήτημα.

« Θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά πως ως πρόεδρος της κοινότητας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσω να φύγει το ΑΦΜ της ομάδος του Απόλλωνα από το χωριό μας!

Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν πάρα πολλά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Υπηρετώ την ομάδα πολλά περισσότερα χρόνια πριν από τον κ.Παπαδημητρίου και αγαπώ το χωριό μου όσο τίποτε άλλο. Οι συγχωριανοί μου με εμπιστεύονται και δεν μπορώ να τους προδώσω για κανένα λόγο.

Αν ο κ.Παπαδημητρίου θέλει μπορεί να πάει στην Αναγέννηση Καρδίτσας ή όπου αλλού θέλει , αλλά χωρίς το ΑΦΜ!

Πρέπει να πως επίσης πως ίσως και να μπορούσαν να τρέξω την ομάδα στην Γ εθνική αλλά με την βοήθεια 4-5 ακόμη ανθρώπων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν οικονομικά.

Αν πάλι δεν γίνει κάτι προς αυτήν την κατεύθυνση δεν πειράζει θα συνεχίσουμε μα αξιοπρέπεια στο Α τοπικό όπως κάναμε τόσα χρόνια.

Αναγνωρίζω πως ο κ.Παπαδημητρίου τα τελευταία χρόνια έχει βάλει χρήματα αλλά το ΑΦΜ δεν φεύγει από το χωριό και αυτό είναι δέσμευση  στους συγχωριανούς μου!

 

Πιστεύω όλα να ξεκαθαρίσουν αύριο».