Έλεος με την ανεξέλεγκτη χρήση χημικών στο ΡΟΥΦ!

Παραλίγο να χαθεί ο έλεγχος και να θρηνήσουμε θύματα από την αυθαίρετη χρήση χημικών κατά παιδιών και γυναικών στο ΡΟΥΦ

από Πάμε Μπάλα
στις 12/06/2022
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Τραγικές εικόνες κατέγραψε  η κάμερα του  pamebala.gr  αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ΡΟΥΦ- Μακεδονικός και την καταδικαστική ισοπαλία για την ομάδα του ΡΟΥΦ.

Ωστόσο ένα γεγονός που σίγουρα δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο  είναι η χρήση χημικών από την αστυνομία λίγο πριν το φινάλε του σημαντικού αυτού αγώνα. Σίγουρα στην κερκίδα των γηπεδούχων υπήρξε απογοήτευση για τον 2-2 αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν ικανό να δημιουργήσει προβλήματα και κυρίως επεισόδια από την πλευρά των γηπεδούχων. Κάποιες ύβρεις και φραστικές  "απειλές" των νεαρών οπαδών του ΡΟΥΦ ανήκουν στην κατηγορία του να 'χαμε να λέγαμε!

Σε καμία όμως περίπτωση δεν έπρεπε να γίνει χρήση χημικών σε μια κερκίδα που δεν έχει έξοδα ασφαλείας και ο κόσμος αποχωρεί ΜΟΝΟΝ από μια κεντρική πόρτα!

Προβληματισμό ακόμη προκαλεί το γεγονός πως ο επικεφαλής αξιωματικός δεν είχε δώσει καμία οδηγία για ρίψη χημικών στην μια και μοναδική κερκίδα , εκεί όπου βρίσκονταν πολλά παιδιά και γυναίκες!

Το χάος που προκλήθηκε στο φινάλε ενός αγώνα που δεν ξεπέρασε ΠΟΤΕ τα όρια είναι πάνω από την λογική!

Και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει έτσι. Διότι θα μπορούσε να αφήσει σήμερα αυτή η κατάσταση πίσω της άνευ λόγου και αιτίας θύματα.

 

Δείτε στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του pamebala.gr γονείς να διαμαρτύρονται και τα παιδιά να κλαίνε από την χρήση των χημικών!

Κύριοι της αστυνομίας στην θέση αυτών των παιδιών θα μπορούσε να ήταν τα δικά σας παιδιά. Ο νόμος σας δίνει δικαιώματα για την προστασία του πολίτη, αλλά έχετε πολλές περισσότερες υποχρεώσεις απέναντι σε αυτούς.

Και κυρίως να τους σέβεστε!

Επίσης στο βίντεο που θα δείτε , θα προσέξετε και τον ίδιο τον πρόεδρο του ΡΟΥΦ κ. Κουνάδη να παίζει τον ρόλο του πυροσβέστη και πρέπει να του αναγνωρίσουμε την τιτάνια προσπάθεια του να ηρεμήσουν οι κοκορομαχίες και οι αντεγκλήσεις μεταξύ αστυνομίας και του πλήθους που διαμαρτυρόταν για αυτήν την απάνθρωπη συμπεριφορά.

 

Δεν σεβαστήκατε κύριοι της αστυνομίας ούτε τα μικρούλια των ποδοσφαιριστών 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 00:58