×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 571

Η σύζυγος του πρώην Προέδρου του «Παπανικολή» Ερεσού νεκρή στο απίστευτο τροχαίο με τα πρόβατα στη Λέσβο.

Η σύζυγος του πρώην Προέδρου του «Παπανικολή» Ερεσού νεκρή στο απίστευτο τροχαίο με τα πρόβατα στη Λέσβο.
από
στις 14/11/2017

     Ένα απίστευτο χτύπημα επεφύλασσε η μοίρα στην οικογένεια του Μιχάλη Καραβασίλη, ιδρυτή και πρώην Προέδρου της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας «Παπανικολής» της Ερεσού Λέσβου.

     Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, γύρω στις 6.00 το απόγευμα, ο Μιχάλης Καραβασίλης και η σύζυγός του, Ζαφείρω Καραβασίλη,  επέστρεφαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους που οδηγούσε η ίδια από τη Μυτιλήνη στην Ερεσό. Λίγο πριν την Καλλονή αντίκρισαν έκπληκτοι ένα κοπάδι προβάτων να προσπαθεί να περάσει κάθετα στο οδόστρωμα εν γνώσει και υπό την καθοδήγηση του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη του. Σημειωτέον ότι αυτήν την περίοδο απαγορεύεται στη Λέσβο οποιαδήποτε μετακίνηση αιγοπροβάτων, λόγω της επιδημίας ευλογιάς που πλήττει το νησί.

     Η οδηγός σταμάτησε στη δεξιά άκρη του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας, μέχρι να περάσουν το δρόμο τα πρόβατα. Δυστυχώς όμως, ένα αγροτικό αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα έπεσε πάνω στο κοπάδι, παρέσυρε και σκότωσε τον 59χρονο βοηθό του ιδιοκτήτη του κοπαδιού, γύρω στα 10-15 αμνοερίφια και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας με δύναμη στο σταματημένο Ι.Χ. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί σχεδόν ακαριαία η οδηγός Ζαφείρω Καραβασίλη και να τραυματιστεί σοβαρά ο σύζυγός της που νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

     Ο θάνατος της Ζαφείρως Καραβασίλη βύθισε σε πένθος όλο το νησί, μιας και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της ήταν γνωστοί (η εκλιπούσα ήταν μαία στο επάγγελμα και είχε διατελέσει Δήμαρχος Ερεσού).