Ανανεωτική Κίνηση: Τι θα γίνει με τα χρήματα των σωματείων θα τα επιστρέψετε;

Ανανεωτική Κίνηση: Τι θα γίνει με τα χρήματα των σωματείων θα τα επιστρέψετε;

Σοβαρότατες καταγγελίες από την αντιπολίτευση της ΕΠΣ Μακεδονίας που εκθέτουν τον Σάββα Δημητριάδη και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΜ

από Πάμε Μπάλα
στις 25/11/2020

 

Η σχετική ανακοίνωση

Ο ρόλος μιας παράταξης που θέλει να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση ,πολλές φορές είναι και άχαρος, όταν την δεδομένη χρονική περίοδο λόγω CΟVIT 19 και όχι μόνο, "φεύγουν" από την ζωή άνθρωποι τις ίδιας οικογένειας, της οικογένειας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Οφείλουμε όμως χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις, για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να κατακρίνουμε όλους αυτούς που με τις πράξεις τους κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Θεωρούμε πως είναι απαράδεκτες και ειρωνικές οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΜ στο ΜΕΤΡΟ ΣΠΟΡ στις 21/11/20 προς στον σύνδεσμο προπονητών.

Στην προκείμενη περίπτωση το σεμινάριο αυτό ήθελε την έγκριση της ΕΠΟ και την συγκατάθεση του συνδέσμου, μιας και ήταν υπό την ΑΙΓΙΔΑ αλλά και ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΕΙΑ της ΕΠΣΜ, όπως αναφέρει και ο συν διοργανωτής, προπονητής των μικτών της ΕΠΣΜ Στέφανος Κρεμεζης στο ΜΕΤΡΟ ΣΠΟΡ στις 20/11/20 ο οποίος δεν είναι ιδιώτης.

Παρεμπιπτόντως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον κ Κρεμεζη και θεωρούμε ότι το σεμινάριο είναι και αξιόλογο και αξιόπιστο. Διαφωνούμε όμως ότι καλούνται οι προπονητές και όλοι οι ενδιαφερόμενοι , να πληρώσουν την δεδομένη στιγμή το ποσό των 100 ευ όταν γίνεται με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ τις ΕΠΣΜ.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ στις 29/10/20 είχε αναφέρει στον υφυπουργό κ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ότι οι παράγοντες των σωματείων δεν κάνουν της ανάλογες διαδικασίες εγγραφής στο μητρώο, γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν περισσότερα χρήματα από αυτά που θα πάρουν .

Στην γενική συνέλευση στις 25/ 6/ 20 στην ΜΙΚΡΑ δήλωσε επίσης ότι δεν θα πάρουν χρήματα τα σωματεία, και αν θα πάρουν θα είναι περίπου 300 ευ.

Τελικά θα πάρουν χρήματα τα σωματεία, και πόσα, εσείς που τα ξέρετε όλα;

ΑΚΟΥΣΑΜΕ στην εκπομπή lιve του κυρίου ΚΙΛΙΝΤΑΡΙ στις 24/11/20 τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ να λέει ότι ΞΕΡΑΜΕ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ γιατί είχαμε στοιχεία...

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύετε πόσο αδιάφοροι είστε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τους παράγοντες, και τα σωματεία τους.

Γιατί πιέσατε να εισπράξετε συμμετοχές πρωταθλήματος και κυπέλλου ,αφού ξέρατε ότι δεν θα ολοκληρωθούν ούτε καν οι αγώνες του κυπέλλου;

Γιατί αφήσατε τους παράγοντες εκτεθειμένους , να κάνουν έξοδα χωρίς λόγο;

Γιατί διοργανώσατε το κύπελλο σε ομίλους και τα σωματεία πλήρωσαν διπλές διαιτησίες και διπλές μετακινήσεις;;

Είπατε ότι περιμένετε της αποφάσεις του ΕΟΔΥ και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Γιατί δεν στέλνετε επιστολή στην ΓΓΑ στην ΕΠΟ και στη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ να σας προμηθεύσει υλικά για ( θερμομετρήσεις μάσκες απολυμαντικά) για να μοιράσετε στα σωματεία έτσι ώστε να τηρήσουν σε ένα μεγάλο ποσοστό το υγειονομικό πρωτόκολλο;

Πρέπει και αυτά να τα πληρώσουν οι παράγοντες; Και αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ;

Τι θα γίνει με τα χρήματα των σωματείων θα τα επιστρέψετε;;;

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΥΓ Πολύ αξιόλογη η πρωτοβουλίας να στείλετε νερά στους γιατρούς νοσηλευτές και σε όλους αυτούς που δίνουν μάχη καθημερινά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας.

Να μην ξεχάσετε όμως να τους πείτε ότι είναι με χρήματα τον παραγόντων και των ομάδων τους.