×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

ΕΠΣΧ: Το Στρατώνι πέρασε στο τελικό με τον Άρη Παλαιοχωρίου

ΕΠΣΧ: Το Στρατώνι πέρασε στο τελικό με τον Άρη Παλαιοχωρίου

Πέρασε από την Τρίγλια με 1-2 και πάει Παλαιοχώρι για τον ''τελικό'' του πρωταθλήματος.

από
στις 18/05/2017

Το Στρατώνι ήταν αυτό που χαμογέλασε στον ''ημιτελικό'' του πρωταθλήματος με την Τρίγλια και πλέον θα πάει στο Παλαιοχώρι για να παίξει τον τελικό που ήδη περιμένει ο Άρης Παλαιοχωρίου που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 2' το Στρατώνι άνοιξε το σκορ με τον Μελίσση που πλάσαρε εύστοχα τον Καραβελίδη. Η Τρίγλια ισοφάρισε στο 30' με τον Χρηστάρα έπειτα από φάουλ του Παρμαξίδη και το ριμπάουντ που εκμετταλεύτηκε ο σκόρερ από την επέμβαση του Ράπτη για να γράψει το 1-1.

Στην επανάληψη, το Στραώνι πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μεμά που εκμετταλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα της Τρίγλιας και έκανε το 1-2 στο 79'. Στο φινάλε, η Τρίγλια έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Παρμαξίδη, Χρηστάρα και Αθανασιάδη να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση.

Πλέον, το Στρατώνι θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο με τον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ άξια συγχαρητηρίων είναι και η Τρίγλια για την φετινή πορεία.

Οι συνθέσεις: 

ΠΟ Τρίγλιας: Καραβελίδης, Αθανασιάδης, Μπέσσας, Μιλκούδης, Φιλιππίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαδόπουλος, Δόμπρογλου, Κομνηνάκης, Χρηστάρας, Παρμαξίδης.

Αλλαγές: Γράδος

ΜΚ Στρατωνίου: Ράπτης, Σκέμπης, Τσιντογιάννης, Ντινιώτης, Λεμονής, Κοσμίδης, Ταϊρης, Υψηλός, Γουγουτσάς, Μελίσσης, Μετάι.

Αλλαγές: Παλάσκας, Μεμά, Κιλιγκαρίδης.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 18 Μαϊος 2017 01:24