Ντούρμας: Φεύγω γεμάτος υπέροχες αναμνήσεις!

Ντούρμας: Φεύγω γεμάτος υπέροχες αναμνήσεις!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 22/08/2019
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Με την παρούσα δήλωση επιθυμώ να γνωστοποιήσω προς όλους, παίκτες, προπονητές αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ Ωρωπός πως παραιτούμαι από κάθε διοικητικό πόστο του αγαπημένου μου συλλόγου.

Εφτά και πλέον χρόνια ενασχόλησης ήταν πάρα πολλά και νιώθω πως δεν έχω πια το δικαίωμα να στερώ από την οικογένειά μου το χρόνο και την αφοσίωση που της αξίζουν και που τα έχουν ανάγκη.

Σ αυτά τα χρόνια έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου προκειμένου ο σύλλογός μας όχι απλά να επιβιώσει αλλά να εξελιχθεί και από φέτος να επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία, έχοντας παράλληλα μια σπουδαία Ακαδημία που εγγυάται το μέλλον της ομάδας.

Στην πορεία αυτή είχα δίπλα μου λίγους καλούς φίλους, συνοδοιπόρους που αποδείκνυαν καθημερινά και έμπρακτα την αγάπη τους για τον ΠΑΣ Ωρωπός.

Με λύπη μου διαπιστώνω πως εκτός απ αυτούς η συνδρομή όλων των υπόλοιπων που μπορούν και που θέλουν να λένε πως αγαπούν την ομάδα υπήρξε ελάχιστη. Και επειδή δεν θέλω να δίνω σε κανέναν την αφορμή γι αυτή τη στάση με τη δική μου παρουσία στη διοίκηση τους δηλώνω πως ο δρόμος πλέον είναι ανοιχτός.

Μπορούν να έρθουν και να αναλάβουν την ομάδα χωρίς να σκέφτονται πως έτσι “θα με κάνουν μάγκα”. Το τελευταίο πράγμα που επιδίωξα άλλωστε σ αυτά τα χρόνια ήταν η δική μου προβολή και πάντα ό, τι έπραττα το έπραττα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας που λάτρεψα και λατρεύω.

Φεύγω γεμάτος υπέροχες αναμνήσεις, δυνατές συγκινήσεις και λίγες αλλά επίσης πολύ δυνατές φιλίες. Ξέρω πως σ αυτή τη διαδρομή υπήρξαν λάθη και παραλείψεις. Πάντα υπάρχουν όταν βγαίνεις μπροστά και αναλαμβάνεις την ευθύνη να τραβήξεις το κάρο στην ανηφόρα.

Με το διοικητικό μας συμβούλιο δώσαμε σκληρές μάχες για να κρατήσουμε τον ΠΑΣ ζωντανό και ανταγωνιστικό. Ξεπεράσαμε συλλόγους με πολύ μεγαλύτερη οικονομική δύναμη από εμάς, στηριζόμενοι μόνο στο οικογενειακό κλίμα που δημιουργήσαμε και την αφοσίωσή μας στο σύλλογο. Θέλω να ελπίζω πως αυτή η παρακαταθήκη θα διατηρηθεί και από τους επόμενους.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα μέλη του ΔΣ, τους παίκτες της ομάδας, τους προπονητές, τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας αλλά και τους απλούς, ανώνυμους φιλάθλους του Ωρωπού που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας παρέχοντάς της την ψυχολογική ώθηση για να πετυχαίνει τους στόχους της.

Αγαπητοί φίλοι.

Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται. Το μόνο που παραμένει σταθερό είναι ο σύλλογος.

72 χρόνια ο ΠΑΣ Ωρωπός έζησε και εξελίχθηκε χάρη στην αγάπη και την αφοσίωση λίγων κάθε φορά ανθρώπων.

Είμαι βέβαιος ότι και τώρα θα συμβεί το ίδιο.

 


Τάσος Ντούρμας