ΕΠΣΑΝΑ: «Χρυσό» τρίποντο για Βουλιαγμένη (2-1) την Λαυρεωτική

ΕΠΣΑΝΑ: «Χρυσό» τρίποντο για Βουλιαγμένη (2-1) την Λαυρεωτική
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 17/09/2020
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Έσπασε το ρόδι για την ομάδα της Βουλιαγμένης που έστω και δύσκολα κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο που θα την βοηθήσει  ψυχολογικά μετά το βαρύ 3-0 της πρεμιέρας από την ομάδα της Κερατέας.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν αποφασισμένοι από το πρώτο σφύριγμα του κ.Τσαλίκογμου να διεκδικήσουν με πάθος τους τρείς βαθμούς.

Βαθμοί που ήρθαν δύσκολα αν σκεφτεί κανείς πως το γκολ του Κουκουνασούλη στο 41’ λεπτό ισοφάρισε στο 63’ λεπτό ο Τζώρας και έβαλε σε περιπέτειες τους γηπεδούχους.

Όμως πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 68΄ λεπτό το αυτογκόλ του Mucaj έμελε να καταδικάσει την ομάδα του και να δώσει το πρώτο τρίποντο για τους γηπεδούχους  της Βουλιαγμένης!

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 70’ λεπτό καθώς ο Σιγκουνας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγώνα!

 

 

Διαιτησία: Τσαλίκογλου – Αλεξοπούλου – Πολυχρονιάδης

Παρατηρητής : Λυκιαρδόπουλος Αλέξανδρος

 

Βουλιαγμένη:

Μανώλης, Σιγκουνας, Τσιλης, Κωστόπουλος, Κουκουνασούλης, Τσακυρης, Mradi (88’ Στρατουδακης), Τσορουφλής (72’ Κολλιας), Σπυρόπουλος, Μπινας, Κουσιάκης.

 

ΑΠΕ Λαυρεωτική:

Λάμπρος, Καυκιας, Σπυρόπουλος(83’ Μιχαηλίδης), Mucaj, Παπαγεωργίου, Ράπτης(Καρδάρης), Φλέσσας, Δερμανούτσος(46’ Θεοδωρόπουλος), Τζωρας, Δρούγκας(58’ Μπέλλος), Γραμμένος.