Πολυχρόνης Πολυχρονιάδης: Ευχαριστώ τον άνθρωπο Δημήτρη Γιαρένη!

Πολυχρόνης Πολυχρονιάδης: Ευχαριστώ τον άνθρωπο Δημήτρη Γιαρένη!

Ο διαιτητής του οποίου κάηκε πρόσφατα το σπίτι του στην μεγάλη πυρκαγιά της Ανατολική Αττικής ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ

από Πάμε Μπάλα
στις 08/08/2022
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Ανακοίνωση

Τις πρωινές ώρες την 20/7/22 μετά από την μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής είχα την ατυχία να καεί ολοσχερώς το σπίτι μου. Μόλις το 2ο τηλεφώνημα που δέχθηκα για να ρωτήσουν αν είμαι καλά και αν έπαθε κάτι το σπίτι μου ήταν αυτό του προέδρου της ένωσης Δημήτρη Γιαρένη.

Έτσι,  κοντά 3 εβδομάδες μετά την καταστροφή, οφείλω να του εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί από την πρώτη στιγμή μου στάθηκε ηθικά και οικονομικά, χωρίς να του το ζητήσω, απλά σαν άνθρωπος.

Ηθικά γιατί μέσα από επικοινωνία που είχαμε μου έδινε κουράγιο για να μπορέσω να αντιμετωπίσω το όλο γεγονός αλλά και οικονομικά γιατί φρόντισε να φτάσουν σε εμένα χρήματα.

Έφερε την επόμενη μέρα το θέμα μου στο ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ και ομόφωνα αποφάσισαν να με στηρίξουν οικονομικά ΑΜΕΣΑ, έκανε ενέργειες και γνωστός επιχειρηματίας με στήριξε οικονομικά αλλά ακόμα και με προσωπικά του χρήματα. Όλα αυτά με βοήθησαν να αντιμετωπίσω τα πρώτα έξοδα και να σκέφτομαι ότι στο μέλλον όλα μπορούν να γίνουν όπως πριν.

Ευχαριστώ τον άνθρωπο πρώτα απ όλα και μετά πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρη Γιαρένη.

Με εκτίμηση, Πολυχρονιάδης Πολυχρόνης, διαιτητής ποδοσφαίρου Αν .Αττικής

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 20:27