Αργά ή γρήγορα θα βρει τον τρόπο η Ατλέτικο...

Αργά ή γρήγορα θα βρει τον τρόπο η Ατλέτικο...
από kosnik
στις 13/08/2020
στην ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλησπέρα σε όλους. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της χθεσινής μέρας. Ναι μεν πέρασε η βασική επιλογή αλλά είχα πολύ περισσότερες επιδιώξεις. Κάτι πήγε να γίνει με το Live όπου βγήκαν οι κάρτες αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν τα κόρνερ. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και δεν μας επηρεάζουν, είτε θετικά είτε αρνητικά. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε για σήμερα...

Βλέποντας πιο ψύχραιμα το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, κατάλαβα πως μπορώ να ασχοληθώ με το μεγάλο παιχνίδι Λειψία - Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League και λίγο με τη Σουηδία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν μπορώ να πω πολλά και αναγκαστικά τα αφήνω εκτός των Pre Game επιλογών μου.

Προγνωστικά Champions League (ΛΕΙΨΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

Ξεκίνημα όπως είναι φυσιολογικό με το μεγαλύτερο αγώνα της ημέρας. Η Λειψία δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Η Γερμανική ομάδα δεν έχει την εμπειρία της αντιπάλου της και είναι λογικό να μας προσφέρεται σαν αουτσάϊντερ. Την ίδια ώρα οι "ροχιμπλάνκος" ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση. Με τον Σιμεόνε στον πάγκο έχουν δώσει πάρα πολλές φορές αγώνες με ανάλογο ενδιαφέρον και τις περισσότερες από αυτές τα έχουν καταφέρει. Ναι κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά η Ατλέτικο είναι ομάδα που αργά ή γρήγορα βρίσκει τον τρόπο για να φτάσει στο γκολ και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η απόδοση του διπλού στην Bet365 βρίσκεται στο 2.25 και τη θεωρώ δίκαιη.

Προγνωστικά Σουηδίας (ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ - ΧΑΚΕΝ, ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ)

Για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο του Νίκου Κωστάρα και τα προγνωστικά του στο Sentragoal πατήστε ΕΔΩ

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 00:25