Μαλακοπή από άλλο πλανήτη ! Την ‘’κάρφωσε’’ στην ….καρδιά 1-2 !

Μαλακοπή από άλλο πλανήτη ! Την ‘’κάρφωσε’’ στην ….καρδιά  1-2 !
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 07/09/2015

 

 

Παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο ο ΠΟ Μαλακοπής πέρασε από την ‘’έδρα ‘’της Καρδίας με σκορ 1-2.

 

Οι γηπεδούχοι αν και ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι στην συνέχεια χαλάρωσαν και πίστεψαν πως με το προβάδισμα στο σκορ κάπως έτσι θα τελείωνε και ο αγώνας .Και εδώ ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε αφού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως δεν είχαν πει την τελευταία  λέξη και με μια αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο της νέας χρονιάς.

 

Η Καρδία πάντως έδειξε πως έμεινε στα …φιλικά όπου ομολογουμένως πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Στην συνέχεια θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να ξεχάσει αυτό το αποτέλεσμα που μάλλον δεν το είχε στο πρόγραμμα.

 

Από την άλλη η ομάδα του κ. Βλάχου έδειξε πως παραμένει μια υπολογίσιμη δύναμη στην Α1 και πως θα κάνει αρκετές ζημιές σε όσες έδρες δεν την σεβαστούν….  και θεωρήσουν δεδομένο ότι θα την κερδίσουν !

 

Σκόρερ: Καμπουρίδης (6'), Βαλαής (57'), Μουρατίδης (78').

 

Διαιτησία: Βανδουλάκης (Τοροσιάδης -Κωστακίνης).

 

ΑΟ Καρδίας (Αλεξόπουλος): ΤΣΙΛΒΙΤΗΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΡΩΝΑΣ, ΜΑΥΡΗΣ, Στεφανίδης, Δέδας, Ξανθόπουλος, Καμπουρίδης (60' Δούκας), Θεολόγου (57' Σταθώρης), Χαρίσης, Μακρής (80' Σούρλας).

 

ΠΟΜ (Βλάχος): Κωφός, ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΓΚΑΛΙΟΣ (54' ΒΑΛΑΗΣ), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ (73' ΣΑΡΛΗΣ), ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ, ΓΟΛΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΕΜΙΔΗΣ (79' ΛΑΜΠΑΔΑΡΟΣ), ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΖΑΡΑΓΚΟΥΛΙΑΣ.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 01:15