Το μήνυμα ενός άρρωστου και ηλίθιου πατέρα..!

Το μήνυμα ενός άρρωστου και ηλίθιου πατέρα..!

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά αρρωστημένα μυαλά ανάμεσά μας που δεν καταλαβαίνουν πως κάνουν μεγάλο κακό στο παιδί τους

από Πάμε Μπάλα
στις 02/08/2023
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

Κάθε χρόνο δυστυχώς αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τις κακές συμπεριφορές των γονιών που μέσω των κόμπλεξ που τους διακατέχουν κάνουν τεράστια ζημιά στα ίδια τους τα παιδιά!

Συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με τις γνωστές ψευδαισθήσεις πως τα δικά τους παιδιά είναι καλύτερα από τα άλλα , και πως η άποψή τους πρέπει να επιβληθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Είναι εκείνο τα άρρωστο..... μυαλό που ο εγωισμός τους δεν τους επιτρέπει να δουν κατάματα την πραγματικότητα και να αφήσουν τα παιδιά να κάνουν τις δικές τους επιλογές. Να διαλέξουν πως θα  σταθούν απέναντι στην κοινωνία με την δική τους την προσωπικότητα και όχι με τα θέλω..., και τα νομίζω..., του άρρωστου πατέρα!

Είναι εκείνος  ο πατέρας  που την μια χρονιά ευλογούσε  κάποιους και τους ζητούσε μέσω   messenger προσκλήσεις για να μπει  τζάμπα στον αγώνα της αγαπημένης του ομάδος ( να σημειωθεί πως και οι δυο γονείς έχουν τις δουλειές τους) και επειδή δεν τον εξυπηρέτησαν..., έγινε  ξαφνικά εχθρός και αντίπαλος , φθάνοντας μάλιστα στα άκρα της συκοφαντίας και της πιο ελεεινής συμπεριφοράς που δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση!

Είναι εκείνος ο πατέρας τέρας που παρακαλούσε πάλι μέσω messenger τον τότε κολλητό του ( θεό τον ανέβαζε θεό τον κατέβαζε) δημοσιογράφο να κάνει ένα ωραίο άρθρο για να διαφημιστεί ο κανακάρης του , και επειδή δεν το έκανε ,από τότε ο καλός δημοσιογράφος έγινε κακός!

Τέλος ανάμεσα σε όλα τα κακά χαρακτηριστικά του άρρωστου πατέρα πρέπει να προσθέσουμε και μια ακόμη ηλίθια κίνηση που προσβάλει το ίδιο του το παιδί και σύντομα θα το εκθέσει και τότε ο νεαρός θα βρίζει τον ίδιο του τον πατέρα για τα λάθη που δυστυχώς του κάνουν κακό και θα τον στιγματίζουν!

Τι έκανε ο ηλίθιος;

Έστειλε προσκλήσεις στους διαδικτυακούς φίλους του να κάνουν like και ένα καλό σχόλιο στην μεταγραφή του γιού του στέλνοντας μαζί και την ανάλογη ανάρτηση της σπουδαίας.... μετακίνησης του γιού του από ένα χωριό ....!

Αυτός ο πατέρα δεν είναι ούτε γονιός ούτε αγαπάει τον ομάδα του!

Αυτός είναι ένα τέρας και κυρίως είναι ηλίθιος...

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 22:20