Απίστευτος ο νέος αρχιδιαιτητής Μπένετ χαιρέτησε έναν- έναν ΟΛΟΥΣ τους υπό αξιολόγηση Διαιτητές!

Τρομερή οργάνωση από την νέα ΚΕΔ που έστειλε μηνύματα ισονομίας και δίκαιης αξιολόγησης ΟΛΩΝ των Διαιτητών και Βοηθών στο Σχηματάρι

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 06/08/2022
στην ΕΠΟ

 

Μπροστά σε μια εικόνα που δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε επί εποχής Κλάτενμπεργκ,  βρεθήκαμε χθες το απόγευμα στα τεστ της νέας ΚΕΔ υπό τις οδηγίες και εποπτεία του νέου αρχιδιαιτητή Στέφεν Μπένετ.

Συγκεκριμένα το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ (το μοναδικό μέσο) πήγε μέχρι το Σχηματάρι και κατέγραψε μέρος των τεστ και την προσπάθεια των Διαιτητών και Βοηθών στις τρείς κατηγορίες .

Με ιδιαίτερο ζήλο και πολύ όρεξη για δουλειά ο Στέφεν Μπένετ και οι συνεργάτες του "έκλεψαν " θα τολμήσουμε να γράψουμε τις καρδίες όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο του ΑΟ Υπάτου για να τρέξουν στα τεστ.

Με την χρήση κάθε δυνατού μέσου της τεχνολογίας και με επαγγελματισμό ολοκλήρωσαν ένα πραγματικά πολύ δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα το οποίο κράτησε πάνω από 5 ώρες!

Σας μεταφέρουμε μέσω των βίντεο που καταγράψαμε τόσο τις πρώτες προσπάθειες με το φως του Ήλιου όσο και υπό το φως των προβολέων !

Θυμίζουμε πως τα δοκιμαστικά τεστ αρχικά ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στο Παμπελοποννησιακό με την συμμετοχή των παρακάτω Ενώσεων:

  Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Άρτας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Κεφαλληνίας -Ιθάκης, Ζακύνθου, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

 

 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το δεύτερο βίντεο από τα χθεσινά τεστ

https://www.youtube.com/watch?v=_8TR-JIvPs8

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 22:11