Έριξε τη «βόμβα» ο Διαγόρας στον Ταύρο!

Έριξε τη «βόμβα» ο Διαγόρας στον Ταύρο!

Σπουδαία πρόκριση για την ομάδα του Αιγάλεω μέσα στην έδρα του Αίαντα

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 13/09/2015

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-3

Ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει πάντα εκπλήξεις κάτι που αποδείχτηκε και πριν από λίγες ώρες στο γήπεδο του Ταύρου Β’! Εκεί, όπου και έγινε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, καθώς ο Διαγόρας Αιγάλεω (Γ’ ΕΠΣΑ) απέκλεισε τον Άγιαξ Ταύρου (Β’ ΕΠΣΑ) επικρατώντας με 3-1 και μάλιστα μέσα στην έδρα του δεύτερου! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίωρο (22’ Καραγιώργος, 30’ Πολίτης), όμως τελικά οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 40’ με τον Πούλιο μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και μάλιστα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βιδάκη στο 78’ διαμόρφωσαν το τελικό 1-3 παίρνοντας το εισιτήριο για τη β’ φάση.

Διαιτητές: Φίτσας, Μπάγιας - Χιόνης

ΑΓΙΑΞ: Ηρακλής, Λέκκας, Μιχαηλίδης (52’ Στασινόπουλος), Γεωργακόπουλος, Κοθράς, Σιώζος, Ερμάλ, Φεύγας (77’ Καντέου), Πούλιος, Τσοπανάκος, Ζωγράφος (46’ Θεοφάνους)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στρουμπούλης, Γονιδάκης (73’ Γεωργούλης), Λακουράνης, Τσόπας, Αρβανιτάκης, Μαρτίνος Α., Κορομπίλης, Καραγιώργος, Τσεκούρας (64’ Μαρτίνιος Μ.), Πολίτης (55’ Παπανικολάου), Βιδάκης

φωτό: ipolimas.gr