ΣΟΚ Ι Με συνοδεία αστυνομικής δύναμης έφυγε η Αγ.Ελεούσα από την Ν.Ιωνία!

ΣΟΚ Ι Με συνοδεία αστυνομικής δύναμης έφυγε  η Αγ.Ελεούσα από την Ν.Ιωνία!
από Παμε Μπάλα
στις 15/04/2024

 

 

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο αρχηγός της Αγίας Ελεούσας, Ηλίας Μπίκος λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νέα Ιωνία όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-0.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος αμυντικός αφού έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη δίκαιη νίκη του ανέφερε ότι υπήρχαν μπράβοι στο εσωτερικό των αποδυτηρίων του δημοτικού σταδίου καθώς και στις εξέδρες εκφοβίζοντας ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Αναλυτικά 

Για αρχή θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες της Ν.Ιωνίας διότι κατάφεραν να κερδίσουν ένα παιχνίδι ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου.

Παρ’όλα αυτά εν έτη 2024 και με όλα αυτά που έχουν γίνει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ποδόσφαιρο είναι ΝΤΡΟΠΗ να υπάρχουν στο ημίχρονο είσοδος μπράβων εντός των αποδυτηρίων μας,για να μας εκφοβίσουν ώστε να χάσουμε, επίσης είναι ντροπή να εκφοβίζουν στην εξέδρα τους γονείς και τους φίλους της ομάδας μας. Όλα αυτά που λέω είναι γραμμένα στο φύλλο του παρατηρητή όποτε δεν μπορεί να με διάψευση ΚΑΝΕΙΣ. Τέλος ΝΤΡΟΠΗ σε όσους είπαν πως έχουμε ανοίξει τα πόδια στην Διάνα Ηλιούπολης όπου χάσαμε με 2-0(ενώ στον πρώτο γύρο είχαμε έρθει ισοπαλία).

Φύγαμε σε αγώνα ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Υ.Γ ΝΤΡΟΠΗ.

Πηγή soccerlive.gr